Showcase Sunday 6.



A Showcase Sunday a bloggerek körében elterjedt heti rovat, ami az aktuális hét szerzeményeit mutatja be.
Az ötlet a Books, biscuits and tea blogról származik. Én egy darabig csak kéthetente fogom nektek elhozni, mert minden második vasárnap a Kérdezd a Bloggert! rovattal jelentkezem, amíg el nem fogynak a kérdések. :) Ezután viszont rendszeres heti rovat lesz a Showcase Sunday. Kezdjünk is neki! :)



Recenziós Könyvek



A Daniel Keyes könyvek az Alexandra Kiadó, a Kathy Reichs és Dan Wells könyvek pedig a Fumax kiadó jóvoltából érkeztek hozzám. Egyébként nem bírtam magammal, és a Romokat ma hajnalban fejeztem be. :)


Vettem



Most egy kicsit elszaladt velem a ló, pedig összességében 5000 ft alatti összeget fizettem ezért a 9 könyvért :D (egész pontosan 3660 forintot) 

A Csúfok-trilógiát egy molytól, Dóritól vettem 2000 forintért
A Cindert 1050 forintért, az Animorfok 4 részét 80 ft/db-ért vettem az Alexandra Akcióban.
A Close my Eyes....érdekes történet, mert meg akartam venni, magyarul most jelent meg, de voltam a városban, és az egyik turkáló kirakatában láttam. Először a borítón akadt meg a szemem, aztán a neven...hm, Sophie McKenzie, ismerős...hazajöttem, megnéztem molyon, és persze! Ugyanaz a könyv!! :D És csak 290 forintot kértek érte. ^^


Cseréltem




Kaptam


Az V. Nyíregyházi Molytalálkozó és Ajándékozás keretein belül kaptam ezt a csodás csomagot, és még csodásabb könyvet Szilvitől! :)

2 megjegyzés: