Can't Wait 9.






Hogy mi az a Can't Wait? Egy olyan, havi egyszer megjelenő rovat, ahol pár várható megjelenést hozok el nektek, amiket már nagyon várok, vagy felkeltették az érdeklődésemet.





Fejős Éva - Mert nekünk szeretnünk kell egymást
Várható megjelenés: 2014. július 15.
Fülszöveg: Az olvasó varázslatos világba csöppen, ha átlendül egy bizonyos ajtón Fejős Éva hőseivel… A tizenhat éves Lili visz magával mindannyiunkat – de legalábbis jó barátját, a vele egyidős fiút; egy vadidegen nőt, akit csak egyszer látott a villamoson és egy segítőkész, de örök vesztes optikust – egy másik, talán a fantázia által teremtett világba. Ebben a rendhagyó történetben eljutunk Lili és egy japán mangaíró álomvilágába, elválások és szerelmek történetébe csöppenünk a furcsa, de nagyon szerethető kamasz vezetésével. Ne feledkezzünk el a regény másik főhősnőjéről, Annáról sem, a késdobálóból lett könyvkiadói dolgozóról, akit jó humorral megáldott és kedvesen őrült családtagjai támogatnak abban, hogy magára találjon egy fájdalmas elválás után. Aztán ott van Ádám, az optikus, azzal a vággyal a szívében, hogy végre felfigyeljenek rá a nők, valamint a tizenhat éves Dani, aki szeretné, ha a kisöccse végre megszólalna… Hirtelen mindannyiuk kívánsága megvalósulni látszik, és hiába figyelmezteti Lilit a múltjából és álmaiból váratlanul felbukkanó különös lány, hogy térjen vissza a hétköznapokba a társaival együtt – Lili nem hallgat rá… Ez a regény Fejős Éva eddigi legkülönlegesebb története, amelyben bátran utaztatja el az olvasóit a fantázia, a sötét titkok és szerelmek birodalmába.



Jennifer Probst - Eltervezett házasság (Milliárdosfeleségek #4)
Várható megjelenés: 2014. július 15.
Fülszöveg: Hamarosan érkezik a Milliárdosfeleségek sorozat utolsó része! Julietta szigorú, megközelíthetetlen üzletasszony, akinek nincs szerencséje a férfiakkal. Húga, Carina azonban meggyőzi, hogy próbálja ki a szerelmi varázslatot, ami már neki is segített. Nemsokára felbukkan a színen Sawyer Wells, aki Juliettához hasonlóan a hatalomban hisz, nem pedig a szerelemben. És még valami más is közös bennük: nem futamodnak meg a kihívások elől. Még akkor sem, ha a szívük a tét…

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése