Paulo Coelho - Brida


Fülszöveg: Brida, a fiatal és gyönyörű ír nő az élet értelmét és az univerzum titkait kutatja. Találkozik egy bölcs férfival, aki megtanítja, hogyan győzze le a félelmeit, és egy érett nővel, aki megmutatja neki, hogyan táncoljon a világ rejtett dallamára. Mindketten meglátják a Bridában rejtőző különleges képességeket, de hagyják, hogy egyedül induljon felfedezőútjára. Brida igyekszik megismerni a sorsát, keresve a kényes egyensúlyt szerelmi kapcsolata és új, egyre inkább átlényegülő önmaga között. 
A Brida gyönyörű és misztikus történet szerelemről és bátorságról, ami felfedi az Erósz spirituális és az spiritualitás erotikus oldalát is.




Nos.. a fülszövegtől eltérően szerintem ez egy borzalmas könyv volt. Még nem olvastam Coelhotól, így lehet, hogy nem a legjobbal kezdtem, és nem akarok véleményt nyilvánítani róla egy könyv alapján. A Veronika meg akar halni már régóta a kívánságlistámon van, így lehet, hogy azután már máshogy fogom megítélni, de ezt a könyvet nem tudom jóval minősíteni. Egyáltalán nem tetszett, végig sem olvastam. Valahogy nem az én világom, egyáltalán.

Értékelés:   (0/10)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése