Showcase Sunday #60

A héten egy könyvet sem szereztem be, ez mondjuk köszönhető a pénteki munkaszüneti napnak, mert úton van felém jó pár könyv, csak még nem értek ide. :P Ezek főleg recenziós könyvek a General Press, a Scolar és a Manó Könyvek kiadóktól, de rendeltem magamnak egy könyvet, nem bírtam ki, és még ennek az érkezésére is várok:


A filmet imádtam, és ezt is rég el akarom olvasni, de nem volt bent a könyvtárban, így mikor láttam, hogy megjelenik, meg kellett rendelnem. :)

A héten voltam a könyvtárban is, ahol már hónapok óta nem voltam. A cél az volt, hogy rövid 100-200 oldalas könyveket vegyek ki, amiket egy nap alatt elolvasok a szünetben. :) Ez lett a "termés":

  
  

A héten befejeztem Sara Shepard: Ali's Pretty Little Lies című könyvét, és elkezdtem a sorozat 7, részét, a Heartless-t, és befejeztem a szalagavató miatt húzódó-halasztódó olvasásomat, ami pedig Jodi Picoult: Elrabolt az apám című könyve. Ezen felül belekezdtem Becca Prior - A tanítvány c. könyvbe, amit már ma vagy holnap be is fejezek. :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése