Könyvtárkifosztás 5.

Ezzel az új, rendszeres rovattal szeretnék nektek kedveskedni, hogy ezzel is színesítsem a blog kínálatát, és hogy elbüszkélkedjek azzal a(z általában) 6 könyvvel, amit épp kivettem a könyvtárból. A rovat olyan "ezekről fogok írni mostanában"-ként is szolgál, így ezekből a cikkekből előre megtudhatjátok, hogy milyen értékelések következnek, és visszalátogathattok.

Visszavittem az előző könyvtárazásból megmaradt könyveket, így most néggyel térhettem haza, meg holnap érkezik két recenzió. Eredetileg azzal a céllal indultam a könyvtárba, hogy csak 1 rövid regényt, és mellé karácsonyi kreatív könyveket veszek ki, de elgyengültem. Csak legyen elég szabadidőm. :)

Annyira megörültem, mert a legeslegvágyottabb könyveim közül rengeteg volt bent (lehet, hogy eddig is bent voltak, csak most fedeztem fel, hogy a vörös és arany pöttyös könyveknek egy külön polc van kialakítva :))


Jay Asher - Tizenhárom okom volt...

Elég régóta van a kívánságlistámon, bár a molyon elég sok rosszat olvastam róla, azért szeretnék vele egy próbát tenni, és nem beskatulyázni. Egyébként biztos jó lehet, mert elég szakadt a könyv, szét van olvasva. :)







Margaux Fragoso - Csak ha te is akarod

Most fedeztem fel ezt a gyöngyszemet a napokban, és nagyon megörültem, hogy bent volt, a téma alapjában véve elég felkavaró, így biztos hatással lesz rám.




Alex Flinn - Beastly

El sem tudom mondani, hogy mennyire vágytam már arra, hogy ezt elolvassam, és bár már megjelent a filmadaptáció, vártam a megnézéssel addig, míg el nem olvasom. Remélem, tetszeni fog. :)







Matt Groening - Simpson család képregénykavalkád

Óriási Simpsons rajongóként nem is volt kérdés, hogy megszerezzem ezt a könyvet, bár emiatt fel kellett áldoznom többek közt John Green - Katherine a köbön, Victoria Forester - A lány, aki tud repülni és Jessica Day George - Éjféli bál c. könyveket, de nem bánom. Majd ők jönnek következőnek. :)


Recenziók: Ebben a hónapban két recenziós könyvet hozok el nektek a Gabo és Ciceró kiadók jóvoltából: Kiera Cass - Párválasztóját és a Matched-trilógia (eddig megjelent értékelések: Matched, Crossed) harmadik, egyben befejező kötetét, a Reachedet Ally Condietől.




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése