Keri Smith: Több, mint egy könyv



Ez a pár oldal nélküled nem létezik. Általad lesz teljes ez a könyv. Légy bátor, használd a képzeleted, és engedd szabadjára a fantáziád! A feladatok mellett vicces és kreatív képek is inspirálnak. Lépj ki a hétköznapok megszokott világából, és fedezd fel magadnak ezt a páratlan lehetőséget! Olvasd el az utasításokat, és tedd, amit éppen érzel! 
A végeredmény csak rajtad múlik. VIGYÁZAT! Csak gyakorlott Nyírd ki ezt a naplót! felhasználóknak.



A Nyírd ki ezt a naplót! hetekig tartó, intenzív végigcsinálása, majd a NemKönyves fiaskó után megfogadtam, hogy hozzám semmi színező, készségfejlesztő, kreatív könyv, és társai be nem teszik a lábukat, köszönöm, láttam mindent, amit a témában lehet. Ezért nem is nagyon birizgálta a fantáziámat egyik hasonló újdonság sem, de mivel a Nyírd ki ezt a naplót! nagyon szerettem, így gondoltam adok Keri Smithnek még egy esélyt, lássuk, mit hozott össze megint.

És tetszett. Már annyira elvetemülten nem tudtam beleélni magamat, mint anno a naplóba, hiszen idén nyáron nincs túl sok szabadidőm az állatvédősködés mellett (van ilyen szó? :) ), de attól még jól szórakoztam, és ez a könyv legalább egy évig ki fog tartani, mire mindent megcsinálok benne. De már maga az, hogy átlapozgatja az ember, is hatalmas élményt nyújt. Én nem hasonlítanám a Nyírd ki ezt a naplót!-hoz, habár tény, hogy mindkettő a kreatív énedet hívja elő. De míg előbbin a szadista hajlamokat is ki lehetett ölni (sőt, azokat lehetett igazán!), addig ez a könyv sokkal művészibb, elvontabb szerintem. Nem kell szaggatni, törni, vágni, felgyújtani, bár van néhány hasonló feladat is, inkább előhívja a művészi oldaladat, szerintem. Gondolkozz, írj, találj ki új történeteket, lépj ki a komfortzónádból, ez a könyv erőssége. A grafika ezerszer jobb, mint a Naplóban, az egész kötet egy elvont kis világba kalauzol minket.



INFORMÁCIÓK
Kiadó: Maxim
Oldalszám: 224
Megjelenés: 2017
Eredeti cím: This is not a book

★★★★★★★★★★ (10/10)

A bejegyzés a Maxim Kiadó jóvoltából jöhetett létre

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése