Becca Prior: Stockholm-szindróma

Mikor ​​elrabolják, Brian Hayes pontosan abba az életbe csöppen, amit mindig is szeretett volna elkerülni. Bár apja az alvilág koronázatlan királya, Bry eddig azon volt, hogy ő más emberré váljon, és megfeleljen halott édesanyja egykori elvárásainak. 
Az élet azonban mindig tartogat meglepetéseket, és a leggondosabb számításba is hiba csúszhat. Briannek fel kell idéznie a gyermekkorában tanultakat, ha túl akarja élni a borzalmakat. Arra azonban nem lehet felkészülni, hogy épp akkor éri utol a szerelem, mikor a puszta léte is veszélybe kerül. Pláne arra nem, hogy a fogvatartója lesz a szíve választottja. Elrablója, Jake Harris egy jelentéktelen alak, aki az öccse életéért cserébe elvállal egy munkát, de arról fogalma sincs, mibe keveredik. Mikor szembesül a zord valósággal, és rájön, hogy nemcsak a testvére, hanem a saját biztonsága is veszélybe kerül, olyan döntést hoz, amivel mindkettejük életét kockára teszi. Csakhogy nincs választása…



Először is, ki kell jelentenem, hogy Becca Prior LMBT-románcon kívül tud mást is írni, például krimit. Mert ez a könyv krimi volt a javából, nagyon tetszett. A történetbe már a Tanítvány 2. végén beleolvashattunk, már akkor birizgálta a fantáziámat, hogy mi lehet ez. Aztán elolvastam a könyvet, és hát kicsit furcsa volt ez az egész Stockholm-szindróma helyzet, de nagyon tetszett a történet.

Tetszett, hogy az írónő hű maradt önmagához, és ez a könyv is LMBT-töltetű lett, de elszakadt a Tanítvány-sorozattól, és rálépett egy krimis, sötét hangulatú ösvényre. Brian és Jake tetteit néhol egy kicsit megkérdőjeleztem, de végül mindenre fény derült, és nagyon tetszett ez az egész csavar, amit az írónő belevitt a történetbe.

Összességében ajánlanám mindenkinek, de főleg azoknak, akik szeretik a krimit, a kicsit kifacsart szerelmes történeteket és az LMBT-témát. :)

Szereplők

Bryan és Jake

Kedvenc idézetek

Ha fürödni csak napok múlva lehet, meg se merem kérdezni, hogy szeretkezni mikor fogunk.

– A picsába, hogy ilyen konok vagy! – mondta a fiának. – Nem is tudom, kitől örököltem. De az apám mindig azt mondta, nem baj, ha nem tudod, mit akarsz. Csak azt kell tudnod, hogy mit nem, és akkor nem ronthatod el az életed!


INFORMÁCIÓK:
Kiadó: Newkids
Oldalszám: 544
Megjelenés éve: 2016

★★★★★★★★★★ (10/10)

A bejegyzés a Newkids Kiadó jóvoltából jöhetett létre. 

2 megjegyzés:

  1. bocsi csak kérdezném hogy tegnap megrendeltem a tanitvány1-2 kötetét és nem kaptam még visszaigazoló emailt sem .akkor most odaért a rendelés?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Fogalmam sincs sajnos. Nézd meg az email fiókod spam mappájában, viszont ha 1-2 napon belül sem kapsz visszaigazolást, szerintem küldj nekik egy emailt, és megmondják. :)

      Törlés