Nyírd ki ezt a naplót! #11 - #15

#11 - Írj, vagy firkálj valamit az élekre!


Végre átköltöztem új helyszínre, a videók sokkal világosabbak szóval szuperséges. Mivel egy héttel előre dolgozok, ezért a héten felkerültek még olyan videók, amiket a múlthéten csináltam a sötétebb helyszínen, de a jövőhéttől már csak az újak lesznek. :) Ezzel a feladattal sokat vacilláltam, mert nem akartam addig megcsinálni, míg nem vagyok kész a naplóval, de már így is kétszeresére dagadt a könyvecske a sok beragasztott fólia meg miegymás miatt így nem akartam várni addig, míg elkészül, és már kezelhetetlen lesz.

#12 - Készíts tölcsért!


Ennél a feladatnál először hagyományosan tényleg ivós tölcsért akartam csinálni, de rájöttem, hogy mivel én magam (a kezem kivételével) nem szeretnék szerepelni a videóban, bajos lenne bemutatni a tölcsérből ivást, így egy alternatív megoldással készültem.

#13 - Hajtogass papírrepülőt!


Utólag jöttem rá, hogy nem kellett volna levágni a széleket az elején, de elég rég hajtogattam már papírrepülőt, és mivel általában nem vágom a videókat, tehát minden egy szuszra készül el, nem álltam le gondolkodni. De ettől még papírrepülő lett - hogy repül-e, azt nem merem megkockáztatni. :D

#14 - Tépd ki! Gyűrd össze!


Itt is igyekeztem egy kicsit többet belevinni a feladatba, mint amit igényelt, mert az eredetit túl snassznak, kevésbé látványosnak éreztem. :)

#15 - Rajzolj ragasztóval!


Ez a feladat az elsők között volt, amit a napló kézhezvételekor egyből meg akartam csinálni, mert már akkor tudtam, mit fogok vele tenni. Csak hát sosem jutottam el a boltba ragasztóért (ezért láttátok, hogy mindig tűzőgépet és ragasztószalagot használtam) :) De most eljutottam, és mivel előző nap műkörmöztem, találtam a körmös cuccaim között egy tégely csillámport, amit beáldoztam a jó ügy érdekében. ^^

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése