Nyírd ki ezt a naplót #3 - Tépkedj csíkokat - Szakítsd fel!


Mindig azt mondták, hogy vigyázz a könyveidre? Most felejtsd el! Ha van benned egy kis 
romboló hajlam, hogy összegyűrj, szétvágj, átlyukassz vagy összekoszolj egy könyvet, eljött a te időd. Végre itt egy könyv, amivel azt tehetsz, amit csak akarsz. Sőt utasítanak rá… Keri Smith zseniális alkotása, mely több millió példányban kelt el már világszerte, megmozgatja a fantáziádat, elragadja a képzeletedet, és úgy érezheted, te is képes vagy valami hihetetlen dolgot létrehozni. Győzd le a félelmedet az üres oldalak iránt, és tapasztald meg az igazi kreativitást!


Már ezer éve vágyom erre a könyvre, és idén a Maxim Kiadó megjelentette nekünk, aminek nagyon örültem. Mivel ez egy nem mindennapi könyv, ezért nem mindennapi blogbejegyzést érdemel - az élmény kimaxolása végett úgy döntöttem, hogy videókkal fogom dokumentálni, hogy készülnek el a képek. Terveim szerint minden hétköznap elkészítek egy oldalt, és feltöltöm a videót a blog YouTube csatornájára (yay, most már olyanunk is van!!), valamint képeket is közzéteszek itt, a blogon, az instagramon és twitteren pedig a #nyirdkieztanaplotekv hashtag alatt találjátok a fotókat. Elég sok bejegyzés lesz, ezért a napi egy bejegyzés mellett, változó időpontban teszem őket közzé, a fejlécben a WTJ fülre kattintva pedig elérhetitek az összeset. Fontos leszögeznem, hogy igyekeztem nem utánanézegetni a YouTube-on mások naplójának, de néha sikerült, viszont az én ötleteimmel senkit nem akarok utánozni, így ha hasonlót láttok valakinél, akkor az a véletlen műve.

Mindenképpen szerettem volna valami Harry Potteres dolgot is tenni a naplóval, és régen láttam egy olyan szülinapi gyerekbulis ötletet, hogy egy lepedőt téglamintásra festettek be, csíkokat vágtak bele,  feltették az ajtóra és ez volt kvázi a 9 és háromnegyedik vágány bejárata. :) Szóval ez inspirálta az oldalt. Nem sikerült úgy, ahogy szerettem volna. A színezéshez Toison d'Or pasztellkrétát használtam, a fixáláshoz sima hajlakkot. Az alatta lévő oldalra is várható valami ehhez kapcsolódó kis meglepetés. :)


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése