Jasinda Wilder: Big Girls Do It Wetter (Big Girls Do It #2)




Chase went to New York…without me. It was only one night, one delicious, sinful night, but it awakened something within me, and now, with him gone, I have no one to satiate my sudden, ferocious hunger. Then I woke up one day and looked at someone near and dear to me in a whole new light. And my world was rocked once again.
**This is an explicit, erotic novella for adults only! Contains super hot, one on one sex between two great characters.**


Na jó, ez a rész most betette nekem a kiskaput. Az írónő eléri az első résszel, hogy kvázi beleszeressek Chase-be, mert hogy ő milyen jó pasi meg milyen kedves meg figyelmes. Erre a második részben random előhúz valahonnan egy másik pasit, aki még jobb pasi, és még kedvesebb és még figyelmesebb. Tessék, itt a szerelmi háromszög.

Igazából tetszett, attól eltekintve, hogy eltörölt mindent, amit az első részben felépített. Az első részben elhitette, hogy minden pasi a Földön megveti vagy kihasználja az olyan lányokat, mint Anna, de Chase nem, Chase a nagybetűs kivétel. Erre hirtelen terem még egy pasi, aki szintén más, mint a többi. Ez nekem furcsa volt - talán ha nem sulykolta volna minden oldalon az írónő az előző részben, hogy Chase-en kívül senkinek sem kellhet Anna szexnél többre, akkor elhinném. De így nem.

Kíváncsi vagyok, mit hoz a következő kötet, és bár tudom, hogy ez részben egy erotikus történet, a sok szexjelenettől már rosszul vagyok, mert közben cselekmény alig van. Remélem, ez a későbbi, hosszabb kötetekben változni fog.

Szereplők

Anna és Jeff


★★★★★★★☆☆☆ (7/10)