MINIKRITIKA || Radosiczky Imre (szerk.) - Chuck Norris legendája

KI NE ISMERNÉ A LEGENDÁS CHUCK NORRIST?

A filmek hősét, ki puszta kézzel legyőz mindenkit. Ki egy fogpiszkáló segítségével képes egy Vietnam szívében lévő fogolytáborból megszökni, természetesen nem egyedül, hanem az összes fogolytársával egyetemben?

Egy-egy akcióhős a csúcsig jut, más a süllyesztőbe kerül egy film után. De Chuck körül kialakult egy legenda a hihetetlen erejéről, fantasztikus, mitikus tetteiről, és ezáltal méltán kerül a halhatatlanok közé.

Mert Chuck Norris képes úgy végignézni egy hatvan perces filmet, hogy az mindössze 25 percet vesz el az idejéből. Mert ére még a Kaszás sem mer eljönni. Mert megszületése első pillanatában lepörgőrúgot minden orvost, aki meg akarta érinteni!

Mi ezzel a könyvvel kívánunk adózni annak a kultusznak, mely őt övezi, bízva abban, hogy értünk nem jön el, és bosszúlistáján -ha szerencsénk van- az utolsó helyek egyikét foglaljuk el.

Gyorsan el lehet olvasni, de azért ne várjunk túl sokat tőle. Tulajdonképpen a rongyosra ismételt, és kevésbé ismert Chuck Norris viccek gyűjteménye, egyszer olvasós, néhányon röhögős. :)

Kedvenc idézetek

"Amikor Chuck Norris monopolyzik, az kihat a világgazdaságra."

"Chuck Norris osztható nullával."

"Chuck Norrisnak van a világon a legpókerebb pókerarca. Ez segített neki megnyerni a 83-as póker világbajnokságot egy Jollyval, egy pikk 2-essel, egy kőr 7-essel, egy zöld 4-essel az UNO-ból és egy Monopoly-s „Szökés a börtönből” kártyával."

"Chuck Norris születése, 1940 óta, a fordulórúgások általi halálozások száma 13000%-al nőtt."

★★★★★★★☆☆☆ (7/10)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése