Neil Patrick Harris - Így jártam az életemmel

Eleged van a lapos memoárokból, amelyek csak arról szólnak, ami tényleg megtörtént? 
Unod az egyes szám első személyben megírt értekezéseket? Izgalmas és interaktív olvasmányt keresel, ami visszacsempészi az „ÖN”-t az ÖNéletrajzba? 
A mindig önzetlen Neil Patrick Harris hagyja, hogy Te, az olvasó lubickolj eme joyce-i kísérletben, avagy egy hírességektől, színészektől és vérbeli személyiségektől hemzsegő világban. 
Új-Mexikóban fogsz megszületni. Egy színésztáborban átélheted a nagy áttörést. Egy éjszakai bár előtt meglehetősen bizarr összetűzésbe keveredsz Scott Caannal, a színésszel. És ami a legjobb: életed legkritikusabb pillanataiban eldöntheted, hogyan tovább! 
DÖNTS helyesen, és tiéd a hírnév, a szerencse és az igaz szerelem. Dönts rosszul, és szerencsétlenség, szívfájdalom és Dr. Drew Celeb Rehabja vár rád. Mindez a tiéd lehet, valamint mágikus trükkök, koktélreceptek várnak rád, sőt végül egy záródal is felcsendül. 
És igen, ha megveszed ezt a kötetet, garantáltan kiemelkedsz a nyárspolgárok közül!


Neil Patrick Harris az egyik kedvenc színészem, mióta világ a világ. "Kapcsolatunk" az Így jártam anyátokkal nyomán kezdődött, ahol egyből kedvenccé avanzsált a mindig öltönyös, mindig humoros örökifjú. Aztán elkezdtem követni őt Instagramon és Twitteren, ahol nagyon nagyon szimpatikussá vált számomra azzal, hogy nem szállt el a sikertől, és a családjáról megosztott képeket is imádom nézegetni. Így amikor megtudtam, hogy az Athenaeum kiadó elhozza nekünk ezt a különleges regényt, egyből tudtam, hogy el kell olvasnom.

Először kicsit furcsa volt az E/2 személyű narráció, de aztán végül megszoktam, és ez is sokat dobott azon, hogy ne csak egy szimpla életrajzként tekintsek a könyvre. Nagyon tetszett, hogy viszonylag sok választási lehetőséggel rendelkezett az olvasó, sok interaktív könyv elköveti azt a hibát, hogy végül mégsem annyira interaktív, és összesen 4-5 választási lehetőségből le lehet tudni a történetet. Hálistennek itt nem ez volt a helyzet. :)

Végül eljutottam oda, ahol valóban jár most Neil: csodás férj, fantasztikus ikergyerekek. És nagyon élveztem az idevezető utat. :)

Kedvenc idézetek

"Mostantól kezdve Neil Patrick Harris élete…a Te kezedben van."

"Meleg vagyok, mint egy tál frissen sült almás pite!"

"FIATAL TE: Jó mulatást, Neil. 
MOSTANI TE: Jól mulatok."

"Tisztában vagy vele, hogy nem mindenkinek volt olyan boldog gyermekkora, mint neked, és nem voltak olyan kedves szüleik sem. Iszonyú mázlista voltál, és mélyen legbelül mindig is azt remélted, hogy egyszer a te gyerekeid is azt fogják gondolni, hogy ők is iszonyú mázlisták."


INFORMÁCIÓK:
Kiadó: Athenaeum
Oldalszám: 304
Megjelenés éve: 2015
Eredeti cím: Choose your own autobiography

★★★★★★★★★★ (10/10)

A bejegyzés az Athenaeum Kiadó jóvoltából jöhetett létre.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése