Matt Groening - Simpson család - Képregénykavalkád

fülszöveg: A tévésorozat példátlan sikerén felbuzdulva, Matt Groening, Simpsonék szülőatyja – maroknyi lelkes munkatársával egyetemben – elhatározta, hogy képregény formában is megjelentetik Homér Simpson háznépének, valamint az álmos kisváros, Springfield polgárainak kalandjait. A képregény-történetek nem a rajzfilmepizódok cselekményét kopírozzák le; a rajzolt oldalakon teljesen új, a tévében nem látható sztorik szerepelnek.



A mai felgyorsult világban szerintem nem sok mindenki olvas képregényeket, habár a 90es évek filmjeiben igazi képregénykultusz látható, mára már átvette a helyét a mozi, a tv, a filmek és az egyre fejlődő 3d és 4dx technológia. A vicces az egészben éppen az, hogy a nagy sikerű Simpson család majd' minden részében megjelenik a képregény, és készítettek is belőle egy képregényt. :)

A könyv 4, már megjelent képregény részeibe enged betekintést, és bár én nem nagyon kedvelem a képregényeket, azért szerintem nagyon élvezhető, és vicces volt. Összesen 8 képregényt olvashatunk benne, és további érdekes és vicces kiegészítéseket. :)

«««««««««« (10/10)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése