MINIKRITIKA // Gerry Gaston - Search for the Pirate's TreasureEnjoy this newly unique interactive book that has been created for children between the ages of 2 to 5 years old.

The book's Alternative Storyline Pathways concept allows YOU to actually CHOOSE where you want the adventure to go! Each turn of the page invites you to select the next story pathway. You just touch your finger to the chosen pathway icon and turn the pages!

Imagine the joy of a young child as they guide the path of an Adventure, as it is being read to them!

Now, do you dare to climb the ladder or go through the secret door? … The Adventure awaits!


Ez a könyv ingyenes volt az Amazonon e-könyvben, úgyhogy megvettem, lesz ami lesz. Aztán jól meglepődtem: ez most komolyan egy könyv akar lenni? Kb. fél perc alatt végigfutottam rajta, 3 vagy 4 lépést kellett tenni, hogy megtaláljuk a kincset. De nem értem. 28 ezer ilyen ingyenes játék van az interneten, nem tudom, minek kellett ebből könyvet csinálni. És azt sem értem, hogy ki a célközönség. Az a korosztály, akik ebook olvasóval vagy tablettel rendelkeznek, már túlkorosak ehhez, akiknek meg való lenne, azok nem tudják kezelni ezeket az eszközöket. Sajnálom szegény Gerry Gaston-t, hogy ezzel égeti magát, ráadásul ingyen.

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ (0/10)