J. K. Rowling: Very good lives





In 2008, J.K. Rowling delivered a deeply affecting commencement speech at Harvard University. Now published for the first time in book form, VERY GOOD LIVES presents J.K. Rowling’s words of wisdom for anyone at a turning point in life. How can we embrace failure? And how can we use our imagination to better both ourselves and others?

Drawing from stories of her own post-graduate years, the world famous author addresses some of life’s most important questions with acuity and emotional force.



Nem sok értelmét látom annak, hogy ezt kiadták könyvben, mert
- irreálisan drága
- alig néhány oldal
- húzzunk le még egy bőrt hatást kelt,

DE. Ha már itt van, ha már kiadták, akkor ettől tekintsünk is el, mert elvakult Harry Potter rajongóként természetesen én is elolvasok mindent, amin J. K. Rowling neve díszeleg. Ez a könyvecske nagyon rövid, talán egy oda-vissza 10-10 perces trolis utazás alatt el is olvastam, de a szavai velem maradtak, és velem is fognak még hosszú ideig. Nagyon inspiráló, ahogyan JKR kitárulkozik a beszédében, ahogy elmeséli, hogyan jutott el addig, ahol most tart, és ahogy a beszéddel megcélzott diákokat az álmaik követésére biztatja. Bevallom, majdnem meg is könnyeztem. :)

★★★★★★★★★★ (10/10)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése