Adam Mansbach - Go the Fuck to Sleep

Go the Fuck to Sleep is a bedtime book for parents who live in the real world, where a few snoozing kitties and cutesy rhymes don't always send a toddler sailing blissfully off to dreamland. Profane, affectionate, and radically honest, California Book Award-winning author Adam Mansbach's verses perfectly capture the familiar–and unspoken–tribulations of putting your little angel down for the night. In the process, they open up a conversation about parenting, granting us permission to admit our frustrations, and laugh at their absurdity.

With illustrations by Ricardo Cortes, Go the Fuck to Sleep is beautiful, subversive, and pants-wettingly funny–a book for parents new, old, and expectant. You probably should not read it to your children.
Egyszerűen zseniális! Totál meg tudom érteni, Mansbach miért írta meg ezt a könyvet, mert bár még nincs gyerekem, mégis el tudom képzelni, min mehetnek keresztül a szülők, amikor holtfáradtak és csak pihennének vagy kettesben lennének kicsit, de a gyerekük csak nem akar az Istenért sem elaludni.

Na szóval nagyon nagyon jó és szellemes és vicces, bár nem olvasnám a gyermekemnek, ha olyan nyelven lenne, amit ért.. :DMansbach nyilvánosságra hozta ezt a gyöngyszemet, amit legálisan elolvashatsz itt, vagy meghallgathatsz Samuel L. Jackson  előadásában:Kedvenc idézetek


"We’re finally watching our movie. 
Popcorn’s in the microwave. Beep. 
Oh shit. Goddamn it. You’ve gotta be kidding. 
Come on, go the fuck back to sleep"

"The tiger reclines in the simmering jungle. 
The sparrow has silenced her cheep. 
Fuck your stuffed bear, I’m not getting you shit. 
Close your eyes. Cut the crap. Sleep."

"Jesus Christ, what the fuck? Go to sleep."

"I know you’re not thirsty. That’s bullshit. Stop lying. 
Lie the fuck down, my darling, and sleep."

"The flowers doze low in the meadows 
And high on the mountains so steep. 
My life is a failure, I'm a shitty-ass parent. 
Stop fucking with me, please, and sleep."


«««««««««« (10/10)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése