Stephenie Meyer - A Twilight világa

Fülszöveg: Ennek az átfogó kötetnek minden Twilight-rajongó könyvespolcán ott a helye. Mindent megtudhatsz szíved felejthetetlen világáról, ahol otthon vagy. Ebben a részletgazdag, színes kézikönyvben a közel száz nagyszerű illusztráció és fotó mellett exkluzív anyagok, a regényből kimaradt részletek, szereplőleírások, családfák, térképek, és rejtett összefüggések várják az olvasót, valamint egy izgalmas interjú, bennfentes információkkal. Végtelen, vonzó világ!

Érdekes, színes, és marha nehéz - így tudnám jellemezni. Majd megszakadtam, mire hazacipeltem a könyvtárból, pedig már volt dolgom pár vaskos könyvvel, vegyük példának Brian Selznicktől A leleményes Hugo Cabretet. :)

A Stephfel készített interjú nekem unalmas volt, ahhoz már elég elvetemült rajongónak kell lenni, hogy egy 10-15 oldalas interjút végigolvassak. Viszont tetszettek a képek és az érdekességek.

Ami külön a kedvencem volt, az pedig a külföldi borítók. Annyira izgalmasak! Na igen, a borítók...

Nekem ennek a könyvnek egyáltalán nem tetszik a borítója. Egyáltalán nem illik ehhez a könyvhöz. Jó, persze, értem én a párhuzamot, ennek a könyvnek a tartalmával lesz teljes a Twilight-kirakós, de valahogy jobban el tudnék képzelni egy szebb, kifejezőbb borítót.

««««««««¶¶ (8/10)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése