Lauren DeStefano - The Seeds of Wither (Vegyészkert-trilógia #1,5)

Step into the Chemical Garden with an all-new eBook sampler!

Discover the world author Lauren DeStefano created in Wither, a riveting dystopian thriller. In the not-so-distant future, fallout from genetic engineering causes all females to die at age twenty, and all males to die at twenty-five. Kidnapped from her home and torn from her twin brother Rowan, sixteen-year-old Rhine is forced into a polygamous marriage and taken to live in her husband’s mansion. She has everything she wants—except for freedom. But her plans to escape and return home are complicated by a devious father-in-law, as well as Rhine’s growing attraction to Gabriel, a servant who works on the estate. Read the first 100 pages of Wither and be captivated by Rhine’s journey.

This eBook sampler includes an EXCLUSIVE, never-before-published short story by Lauren DeStefano! “The First Bride” reveals the events leading up to Wither, from the point of view of the bride that came before Rhine.

Delve even deeper into Wither with a map of the wives’ floor, the Wither book trailer, and a video that takes you behind the scenes of the Fever cover shoot.

You'll also get a sneak peak of Fever, the second book in the Chemical Garden trilogy, before it goes on sale 2/21/12!*


A teaserről és az egyéb tartalmakról nem tudok nyilatkozni,  mert ezeket nem olvastam el. Hogy miért? Mert nem szeretek előre tudni dolgokat a következő kötetről, hiszen ki tudja, nálunk mikor jelenik meg, és szeretném, ha teljes meglepetésként érne a történet. Viszont a rövid előzménynovella nagyon tetszett, és ezért is kezdtem neki a könyvnek.

A novella az első feleség, Linden szívének összetörője, Rose története. Azé a Rose-é, aki maga volt a megtestesült báj, gyönyör, tökéletes feleség. Linden és őközte nagyon erős kötelék volt, szívszorító volt erről olvasni.

Többet nem tudok mondani, hiszen a történet sem olyan hű de hosszú, de akinek tetszett a Hervadás, annak érdemes elolvasni mindenképpen. :)

Szereplők

Rhine

Rose

Linden

Kedvenc idézetek

"Here on earth, living is the highest honor we humans can imagine. Death is the enemy, even if it’s the only voice of reason"

"Death has always seemed large and frightening, but it comes quietly if you lie still and listen for it."

"He tasted like the rubbery blossoms and the earth and the hot July sunlight that burned my scalp, and I knew for certain that I loved him."

"It was hard to be hateful once I first saw him."**


«««««««««« (10/10)


* Lépj be a Vegyészkertbe ezzel az új eBook mintával!

Fedezd fel a Lauren DeStefano által a Hervadásban, egy disztópikus thrillerben teremtett világot. A nem olyan távoli jövőben, a genetikai kísérletek következményeként minden nő 20, minden férfi pedig 25 évig él. A 16 éves Rhine-t elrabolják az otthonából, és elszakítják az ikertestvérétől, Rowantől, hogy belekényszerítsék egy poligám házasságba és a férje villájába zárják. Mindene megvan, amit csak szeretne - kivéve a szabadságot. De a menekülési tervét bonyolítja a gonosz apósa, és a szolga Gabriel iránti növekvő vonzódása. Olvasd el a Hervadás első 100 oldalát és engedd, hogy magával ragadjon Rhine utazása.

Ez az eBook minta tartalmaz továbbá egy korábban még nem ismert rövid történetet Lauren DeStefano-tól. "Az első feleség" felfedi az eseményeket, amik a Hervadáshoz vezettek, és a Rhine előtti feleség szemszögéből íródott.

Merülj még mélyebbre a Hervadás világába egy térképpel, ami a feleségek szintjét mutatja, egy könyvtrailerrel, és egy videóval, ami a borítófotózáson készült.

A könyv tartalmaz továbbá egy exkluzív betekintőt a Fever-be, a Vegyészkert-trilógia második részébe, még a megjelenés előtt.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése