Madison Barlow - She's mine
When Hanna discovers a clue suggesting that her husband Jack is having an affair, she doesn't know whether she should end the marriage or try to save it. Little does she know that her discovery is going to drastically change everything.


Will her future be as violent as the encounters between the man who wants to possess her and the man who wants to love her? What level of mental anguish and physical damage must be endured before she can reach the life and love she desperately seeks?

This is a riveting short story of suspense and romance by Madison Barlow, author of the novels Sparring Partner and Deception Hotel.


Ez a kis e-könyv ingyenes volt az Amazonon, és mivel felkeltette az érdeklődésemet a borítója, ezért gyorsan le is töltöttem. Nem egy túl hosszú könyv, 46 oldal, de szerintem érdemes adni neki egy esélyt.

"There comes a time when you realize what’s important in life."


A történet dióhéjban annyiról szól, hogy Hanna rájön, hogy a férje megcsalja (aki egyébként egy erőszakos állat), és megpróbálja elhagyni őt, de persze a férfi nem hagyja. Nem kell nagy dolgokra számítani, elvárások nélkül kell nekiindulni a könyvnek, mert nem történnek benne gigászi dolgok, de azért van benne egy-két meglepő fordulat, és nagyon jól lefest egy egészségtelen kapcsolatot. Ha szerettek angolul olvasni, akkor szerintem mindenképp olvassátok el, gyorsan át lehet hajtani magunkat rajta, de eléggé elgondolkodtató. Ingyenesen le lehet tölteni még mindig az Amazonról a linkre kattintva: [link]


"It’s not a crime to want happiness."


★★★★★★★★★★ (10/10)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése