Oravecz Nóra - 99 léleksimogató gondolat„Az írás hatalmas erővel bír. Idegenek szívét érintheted meg általa, kitörölheted magadból a fájdalmat, színt vihetsz mások életébe.”


Oravecz Nóra közel 75 ezer rajongóját lelkesíti és motiválja nap mint nap a Facebook-oldalán. Blogját hetente közel félmillió ember olvassa, egyes posztjait több ezren lájkolják, bejegyzéseit sok magyar híresség is követi.

Most összegyűjtötte neked 99 legnépszerűbb gondolatát egy gyönyörű kis kötetbe, hogy magaddal vihesd bárhová, ott legyen mindig a kezed ügyében, ha szükséged van rá, és hogy odaajándékozhasd azoknak, akiket szeretsz!
A molyos értékelésem így hangzik:
"Szép csomagolásba burkolt semmi."
És ezt  a véleményt még mindig fenntartom. de! Azért elképesztő és érdekfeszítő, hogy Nóra mitől is vált akkora celebbé, hogy a fülszöveget idézve "közel 75 ezer rajongóját lelkesíti és motiválja nap mint nap a Facebook-oldalán". Mármint most komolyan, csinált egy Facebook oldalt és elkezdett ilyen mérhetetlen nagy okosságokat írni, egymás után hányt szavak káoszát mindenféle jelentéskapcsolat nélkül? Mert ha ezzel könyvkiadást, hírnevet és saját mémet lehet kapni, akkor holnap én is regisztrálok Facebookra (igen, nincs Facebookom, tudom, hogy gáz vagyok) és mindenféle zagyvaságot fogok posztolni. Ja, meg kell egy kalap is.


Na jó, de nem személyeskedni akarok...vagyis de. Mert hogy valaki ennyire ne vegye észre a negatív kritikát, és ennyire nyomassa magát, olyan nincsen. Én nem tudom, mivel vette rá a Libri kiadót, hogy kiadják a könyvét és mindemellett ilyen gyönyörű kiadásban, és lehet, hogy velem van a baj, de én nem tudtam érteni, hogy mit is akar mondani. Nem volt értelme. Olvastatok már dadaista verset? A következőképpen készül:

  • Vegyél elő egy újságot!
  • Vágj ki random szavakat, és dobáld őket egy zsákba.
  • Random huzogasd ki őket és tedd egymás mögé, mondjuk egy sorba ötöt.
  • Kész a dadaista vers.
Szerintem Oravecz Nóra dadaista. Csak még nem tud róla.


(0/10)  (És tudom, hogy szoktam adni kegyelemből egy csillagot, ha a könyv maga szép, de most nem! Ez a könyv egy emberiségellenes bűntett, ráadásul oké, szépnek szép, de belül üres - pont, mint a legtöbb ember mostanában)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése