Veronica Roth - The World of Divergent: The Path to Allegiant (Beavatott #2,5)






Don't miss Divergent, soon to be a major motion picture in theaters March 2014!

Fascinated by the world of the Divergent series? This fifty-page bonus, previously only available in the Divergent Series Box Set, includes faction manifestos, a faction quiz, Q&A with #1 New York Times bestselling author Veronica Roth, book playlists, discussion questions, series inspirations, and much more! It also contains ten enticing teasers from Allegiant, the final book in the Divergent series.*





Ez tipikusan egy olyan könyv, amiről nem lehet sokat írni, mert a fülszöveg elmond mindent. Elolvastam, iszonyú érdekes volt, sok új dolgot megtudtam belőle. A kedvencem a csoportkvíz volt, ahol természetesen az jött ki, hogy a Műveltek közé tartoznék (nem csodálkozom, olvasás és tanulás állandóan :P). Aki teheti, mindenképp olvassa el, mert Divergent-rajongóknak kötelező! :)

★★★★★★★★★★ (10/10)

--------
* Ne hagyd ki a Beavatottat, amiből nemsokára, 2014 márciusában filmadaptáció készül!

Oda vagy a Beavatott-sorozatért? Ez az 50 oldalas bónusz, ami korábban csak a díszdoboz kiadás megvételekor volt elérhető, tartalmazza a csoportok dalait, csoportkvízt, kérdezz-feleleket a New York Times Best-Seller íróval, Veronica Roth-szal, zenelistákat, vitás kérdéseket, inspirációkat és még többet! Továbbá 10 izgalmas teaser-t is tartalmaz a Hűségesből, a Beavatott-trilógia utolsó kötetétből.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése