Cover Crush Saturday #1 - Szemek

Sziasztok! Új rovatot indítok, amiben mindig egy-egy téma alapján fogok borítókat hozni. Ez a rovat minden szombaton meg fog jelenni, ameddig mindig sikerül új témát találnom. Hogy elkerüljük a rovat témahiány miatti megszűnését, várom ötleteiteket kommentben vagy emailben! :)


 
Tahereh Mafi könyve, a Ne érints! már megjelent egyszer Magyarországon, ám idén újra megjelenik ezzel a borítóval, folytatásaival együtt. :)






















11378691


11105153

1 megjegyzés:

  1. Szia!
    Köszönöm, hogy felírtad a blogodat a listámra! Igazából külön örülök neki, mert a tiéd volt az egyik első könyves blog, amit elkezdtem olvasni, így nagyon ideje volt már, hogy a kommentelésre is rászánjam magam :)
    Jó ötlet ez az új borítós rovat, kíváncsian várom, milyen témákat találsz még ki. A szemes borítókat nagyon szeretem, ha jól vannak megcsinálva, viszont nem egy olyannal találkoztam már, ami inkább creepy volt számomra, ezért nem vettem volna szívesen kézbe a könyvet.
    A végére egy észrevétel: próbáltam keresni a régebbi bejegyzéseid között, de az archívum nem működött. Ha nem direkt hagytad üresen, akkor nézz rá szerintem. :)
    További sok sikert kívánok a blogodhoz! Igyekszem majd nemcsak olvasni, hanem többször kommentelni is. :)

    További szép napot!

    Olívia

    VálaszTörlés