Nyírd ki ezt a naplót #42 - #55

#42 - Ide döglött bogarakat gyűjtsél!

Egyértelműen nem akartam döglött bogarakat tapicskolni mivel az élő bogaraktól is a frász jön rám. Így rajzolt bogarakkal borítottam be az oldalt. :) Pillangókat szerettem volna, de rájöttem, hogy azok nem bogarak így katicák lettek. :)

#43 - Írj le egy szót újra és újra!

Érdekesnek tartom, egy-egy szó hogy hangzik különböző nyelveken, és csináltam egy hasonló képet az anyukámnak egy anyák napjára, így tudtam, hogy ennek kell erre az oldalra kerülnie. A párommal készült képek utolsó perces ötletként kerültek be a könyvbe, de tetszik, fogok még képeket tenni a naplóba, hogy később is jó legyen nézegetni. :)

#44 - Készíts listát, hogy milyen módon lehet még tönkretenni a naplót!

Hát, nem sok minden jutott eszembe, mivel nem olyan barbár módon nyírom ki a naplót, mint mások. De ennyit tudtunk összehozni a párommal este tízkor. :)

#45 - Ajándékozd el a kedvenc oldalad!

Persze, elajándékozhattam volna, de azt akartam, hogy maradjon nyoma az ajándéknak, így egy olyan oldalt, aminek a feladatát megcsináltam, és más funkciója nem volt, tettem a fa alá. :)

#46 - Ragassz ide egy magazinoldalt!

Ez nem lett egy túl jó oldal, lehet, hogy újracsinálom, mert csak ilyen borzalmas szennylapok voltak itthon, amikben nem találtam egy normális, naplóoldalnyi cikket sem, csak ilyen apró, láthatatlan betűset, vagy egész lepedő nagyságnyit. No mindegy, majd a végiglapozós videóban látszanak a szavak. :)

#47 - Egy oldal a csúnya szavaknak

Ez is egy olyan oldal volt, amit már akkor tudtam, hogy csinálnék meg, mikor a kezemben sem volt a napló. Mindenhol igyekszem felszólalni a bullying ellen, mivel nekem is volt benne részem, és ezzel az oldallal szerettem volna megerősíteni az álláspontomat.

#48 - Rajzolj egy folytonos vonalat!

Hát, ez egy ilyen hajnali egy órás, unatkozós, random rajz lett, nagyon nem tetszik, de ez van, ilyen is kell. :)

#49 - Ragassz be magadról egy fotót, amit utálsz!

Nem mostani fotó, és nem is utálom, de ezt találtam, és mivel környezetbarát vagyok, csak azért nem akartam nyomtatni egy másikat. :) Illetve nem is, van olyan képem, amit ennél jobban utálok, és kéznél is volt, mégpedig a tablóképem, de azt annyira utálom, hogy nem akartam az egész internet előtt megmutatni. :D

#50 - Csinálj egy rajzot egy (vagy több) hajszáladdal!

Erre mondaná azt a párom, hogy undorító. :D Utálja az ilyen hajcsomókat, amiket fésülködés után szedek ki a hajkeféből, de hát most pont kapóra jött, hogy a videó előtt mostam hajat. És hát nem egy nagy művészi alkotás, de ez van. :D


#51 - Csukd be a szemed! Emlékezetből kösd össze a pettyeket! 

Ez sem úgy sült el, ahogy szerettem volna, szebbnek szántam, de ez lett belőle. :)

#52 -  !élefazssiv jrÍ

Imádom az ilyen "görög" stílusú dolgokat, szóval azokat a szavakat/mondatokat, amelyek visszafelé is ugyanazt jelentik. :)


Sajnos nincs domb a közelünkben. :( De pont James Bay: Let it go című számát hallgattam, és tudtam, hogy ennek az idézetnek szerepelnie kell valahol a könyvben.

#54 - Dörzsöld a lapot egy koszos kocsihoz!

Szintén zene hatására csináltam ezt az oldalt, mégpedig a Glee-beli If I die young szám hatására.

#55 - Dokumentálási idő indul

Évek óta gyűjtöm a buszbérleteket, mert hát miért ne, és most végre hasznosnak bizonyultak. Ez az oldal egyfajta búcsú, egyfajta lezárás is számomra, mert az augusztusi az utolsó nyíregyházi bérletem, ezután debreceni bérletem lesz, és ezt még fel kell dolgozni. :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése