Keddi Top10 #150 - Kedvenc ajánlások

Kedvenc ajánlások

  1. "Gegőnek, aki akkor is képes mosolyt csalni az arcomra és felhangosítani a zenét, amikor egy durrdefektnek köszönhetően épp a senkiföldje kellős közepén, a vaksötétben, csípős hidegben vesztegelünk az autópálya leállósávjában." (Papp Dóra - Tükörlelkek)
  2. "Anyának, aki kópénak hív, és apának, aki havernak." (Andy Weir - A marsi)
  3. "Szüleimnek és férjemnek, mert amikor azt mondtam, hogy meg akarom érinteni a Holdat, megfogtátok a kezemet, magatokhoz öleltetek, és megtanítottatok repülni." (Tahereh Mafi - Ne érints)
  4. "Ezt a könyvet a szabályszegőknek, a bajkeverőknek és a forradalmároknak ajánlom. Néha jól bele kell harapni a kézbe, amely enni ad." (Dan Wells - Részben ember)
  5. "This book is dedicated to those readers who asked... and asked... and asked for this. Thank you for all that you've done for me. You rock my world every day." (E. L. James - Grey)
  6. "Szia apa! *integetés*" (Kiera Cass - A Párválasztó)
  7. "Ed és Kathy Beckettnek, a világ legnagyszerűbb apukájának és anyukájának, legelső és legodaadóbb rajongóimnak." (Melissa Landers - Elidegenítve)
  8. "A múlt, a jelen és a jövő világítótorony-őreinek." (Matthew Quick - Bocsáss meg, Leonard Peacock!)
  9. "Lorenzának, Marianának, Marisának... és gyermekszobám összes szörnyének: soha ne hagyjatok békén!" (Guillermo del Toro - A kór)
  10. "Anyámnak, apámnak és Morgannak, akik még akkor is tudni akarták, mi fog történni, amikor én nem tudtam." (Victoria Aveyard - Vörös királynő)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése