Alice Clayton - Faldöngető (Koktél #1)

Caroline Reynolds magáénak tudhat egy fantasztikus, új lakást San Franciscóban, egy irigylésre méltó háztartási robotgépet… O-t viszont nélkülözni kénytelen (és itt most nem Oprah-ról van szó, kedves olvasók). Tervezői karrierje felfelé ível, irodája a kikötőre néz, egy bombasztikus cukkini kenyér receptje is az övé… de O-nak se híre, se hamva. Ott van neki Clive (a világ legaranyosabb cicája), a jó barátok, egy hatalmas ágy, csak O nem.

Azóta, hogy beköltözött új lakásába, az O nélküliség állapotát szexuálisan túlfűtött szomszédja tetőzi be, aki éjnek évadján olyan hangos faldöngetésben részesíti, amilyet még sosem hallott. Minden nyögés, náspángolás és… ez csak nem egy nyávogás volt? …hangsúlyozza a tényt, hogy nem csupán nem hagyják aludni, de még mindig meg van fosztva…, igen, helyes a tipp: O-tól is.

Majd belép a képbe Simon Parker (tényleg, Simon, kérlek, lépj be). Amikor a faldöngetés odáig fajul, hogy jóformán szó szerint kilöki a gazdáját az ágyból, Caroline, arcán kielégületlenséggel, rózsaszín bébidoll pizsamájában végre szemtől szembe kerül már sokszor hallott, de sosem látott szomszédjával. A késő éjjeli ütközet, nos, vegyes érzelmekkel zárul. Hmm! Ilyen vékonyka falak mellett, a feszültség bizony hatalmas…

Incselkedés, gúnyos megjegyzések, forró fürdőben lubickoló cicalányok a gyönyörű San Franciscó-i ég alatt – és ráadásként a legszexisebb almás pite, amely valaha készült. Mindez ott rejtőzik ebben az érzéki, szellemes, romantikus mesében.


Mi volt ez a sz*r? Már bocsánat, nem akarok senkit megbántani, akinek ez tetszik, de szerintem ez förtelmes volt. Tudjátok, az a tipikus Ulpius-házas regény, ami a Szürke ötven árnyalata sikere után igyekszik meglovagolni az erotikus regények hullámát.

Kezdjük azzal, hogy rohadt idegesítő ez a folyamatos O-zás. Aki megír egy erotikus regényt, és olyan szavakkal tűzdeli tele, mint a péniszlohasztó, miért nem bírja leírni azt, amire állandóan utalgat? 

Ja, és ott van még az a paradoxon, hogy ha Caroline annyira jó nő, mint amilyennek előadja magát, akkor miért nem szed fel valakit? 

Azért nem adok rá 0 pontot, mert értékelem a humorát, ami végül is a hátán viszi ezt a siralmas cselekményt, bár néhol már túúúl sok.

★★☆☆☆☆☆☆☆☆ (2/10)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése