Iain Spragg - Cristiano Ronaldo szurkolói könyv


E kötetből mindent megtudhat arról a futballistáról, aki a legösszetettebb mozdulatokat is légies könnyedséggel hajtja végre, aki számára a különleges trükkök teljesen hétköznapiak, és akinél a briliáns átlagosnak számít. Ez a különleges fotókkal gazdagon illusztrált, rengeteg érdekes történetet tartalmazó könyv kötelező olvasmány Cristiano Ronaldo valamennyi rajongója számára. 

„Ha Lionel Messi a legjobb játékos a Földön, Ronaldo a legjobb az univerzumban.”



Nem vagyok egy nagy focidrukker, de amióta együtt vagyok a párommal, folyton csak a híres Ronaldoról hallok. Így amikor megláttam, hogy meg fog jelenni ez a könyv, rájöttem, hogy nekem el kell olvasnom ezt a könyvet, hogy megtudjam, ki ez az ember, ki az, akiről futballista körökben csak áradoznak, és még azok is ismerik a nevét, akiket abszolút hidegen hagynak a sportok.

És ez a könyv végigvezetett Ronaldo életében, karrierjében, elejétől a végéig. Szerintem alapvető mindenkinek, aki szereti Ronaldo-t, a Real Madridot vagy még csak ismerkedik a sporttal. A gyönyörű színes képekkel és érdekes, még a legnagyobb rajongók számára is ismeretlen információkkal teletűzdelt könyv végén egy kvízt találunk, amiben letesztelhetjük tudásunkat. Ha ismersz valakit, aki oda van a fociért, ez a kötet mindenképp tökéletes karácsonyi ajándék lehet!


BIOGRÁFIA

Cristiano Ronaldo (született 1987-ben) portugál származású focista, több csapatot megjárt, többek közt a Manchester United-et is, ám leghíresebb igazolása a 2010 óta tartó szélső poszt a Real Madrid csapatában. Ronaldo háromszoros Aranycipő-győztes, háromszoros BL-gólkirály, valamint megválasztották már az év játékosának is, megkapta már az Aranylabdát és a Puskás Ferenc díjat is. A királyi gárda színeiben LaLiga, BL, Európai szuperkupa és kétszeres Copa del Rey győztes.





★★★★★★★★★★ (10/10)
Kiadó: Gabo
Kiadás éve: 2014
Oldalszám: 64


A bejegyzés a Gabo Kiadó jóvoltából jöhetett létre.

2 megjegyzés:

  1. Én régen nagyon szerettem, az elejétől követem a karrierjét. Most sem közömbös, de más irányba orientálódtam a fociban, így nem kap akkora figyelmet, mint annó, 2004-ben :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én amíg a párommal össze nem jöttem, azt sem tudtam, hogy a világon van, most meg már a csapból is ez folyik itthon :)

      Törlés