Keddi Top10 46. - Kedvenc 'awww' pillanatok

Kedvenc 'awww' pillanatok
vagyis olyan momentumok a könyvekben, amiktől elolvadok
a bejegyzés erősen spoileres

  1. Amikor Samm megígérte Kirának, hogy meg fogja találni, akárhol is lesz. (Dan Wells - Partials)
  2. Amikor a Prológusban láthattuk, hogy habár először nem akarta a gyereket, Chris milyen jó apa. (E. L. James - A Szabadság ötven árnyalata)
  3. Amikor Elijah és Sophiel először feküdtek le egymással és Sophiel félt, hogy nem volt jó vele Elijahnak és Elijah meg megnyugtatta, hogy ez volt élete legjobb éjszakája. (A. O. Esther - A Mennyország kulcsa)
  4. Amikor Tobias elvitte Trist a félelemszimulációjára és a lány megláthatta, hogy valójában Tobias milyen sebzett lelkileg. (Veronica Roth - A Beavatott)
  5. Amikor Adam elmondta, hogy bár nem lehet Katievel, szerette volna a babájukat és szereti Katie-t is. (Jodi Picoult - Egyszerű igazság)
  6. Amikor Harry megtudta, hogy Sirius a keresztapja (J. K. Rowling - Harry Potter és az azkabani fogoly)
  7. Amikor Ellie és Noah végre találkoztak évek múlva, és összevesztek, és kiderült, hogy Noah kereste Ellie-t, csak nem ért célba a sok levél. (Nicholas Sparks - Szerelmünk lapjai)
  8. Amikor Augustus és Hazel végre bevallják önmaguknak és egymásnak, ha nem is mondják ki, hogy szeretik egymást. (John Green - Csillagainkban a hiba)
  9. Amikor Krickitt végre rájön, hogy hiába nem emlékszik, mégis Kim a férje és újból felépítik a kapcsolatukat (Kim&Krickitt Carpenter - Fogadom)
  10. Amikor Julie megcsókolja R-t és az elkezd visszaváltozni emberré. (Isaac Marion - Warm Bodies)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése