Showcase Sunday 3.

A Showcase Sunday a bloggerek körében elterjedt heti rovat, ami az aktuális hét szerzeményeit mutatja be.
Az ötlet a Books, biscuits and tea blogról származik. Én egy darabig csak kéthetente fogom nektek elhozni, mert minden második vasárnap a Kérdezd a Bloggert! rovattal jelentkezem, amíg el nem fogynak a kérdések. :) Ezután viszont rendszeres heti rovat lesz a Showcase Sunday. Kezdjünk is neki! :)

Ebben a két hétben egy recenziós könyv sem érkezett hozzám :O Mivel jól betáraztam recis könyvekkel a nyári szünetre, és még mindig ezeket olvasgatom gőzerővel, hogy utána hozzájuthassak a könyvheti megjelenésekhez, ezért most reci mentes hetek voltak. :)

Cseréltem


Végre, végre, végre!!! Megszereztem csere útján a Harry Potter Sorozat hiányzó két kötetét, és végre teljes a sorozat. El sem hiszem, annyira boldog vagyok...


Könyvheti szerzemények


Nem vettem semmit a könyvhéten, mert a városunkban a standok választéka elég szegényes volt (nagyon szemeztem Stephen King Joylandjével az Alexandrában, de uralkodtam magamon..lesz még nekem szülinapom :D), viszont nagyszerű kezdeményezés a "vegyél egyet - tegyél egyet" polc, ami kint volt a téren, és a lényege, hogy otthonról kellett vinni régi könyveket és hozhattunk helyette "újakat". Ezeket szereztem ott. :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése