Sara Shepard - Killer (Pretty Little Liars #6)

In picture-perfect Rosewood, Pennsylvania, ash-blond highlights gleam in the winter sun and frozen lakes sparkle like Swarovski crystals. But pictures often lie— and so do Rosewood's four prettiest girls. 
Hanna, Aria, Spencer, and Emily have been lying ever since they became friends with beautiful Alison DiLaurentis. Ali made them do terrible things—things they had to keep secret for years. And even though Ali was killed at the end of seventh grade, their bad-girl ways didn't die with her. 
Hanna's on a mission to corrupt Rosewood's youth, starting with a very attractive sophomore. Aria's snooping into her boyfriend's past. Spencer's stealing— from her family. And pure little Emily's abstaining from abstinence. 
The girls should be careful, though. They thought they were safe when Ali's killer was arrested and A's true identity was finally revealed. But now there's a new A in town turning up the heat. And this time Rosewood is going to burn.


Kezdem úgy érezni, hogy már nem bírom a feszültséget, annyi izgalom van ezekben a kötetekben, és hihetetlen, hogy még a hatodik rész után sem fáradt el a sorozat. Először, mikor megláttam, hogy milyen hosszú sorozatról van szó, kicsit megijedtem, ugyanis a leghosszabb sorozat, amit olvastam, "csupán" 7 részes volt. De meg kell mondanom, hogy örülök neki, hogy Shepard ilyen termékeny és ennyi kötettel ajándékozott meg minket, mert úgy érzem, hogy örökké tudnék olvasni a lányokról.

Ebben a részben még izgalmasabbak a dolgok, mint az előzőben, egyre inkább közeledünk a nagy fináléhoz, amikor is kiderül, hogy mi miért történt és ki is az a bizonyos A. Mind a négy lány szála nagyon jóra sikeredett, mégis a legizgalmasabb számomra Spenceré volt. Nagyon megdöbbentett, ami történt vele, szerintem ez már tényleg kegyetlenség volt A részéről. Na de nem spoilerezek. :)

A vége pedig... jesszusom!! Ezt soha az életben nem sejtettem volna, hiába volt egy nagyon hasonló jelenet a sorozatban is. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi fog kisülni ebből az egészből.

Kedvenc idézetek

"Emily, you have Ali on such a pedestal. She was a lying, conniving, manipulative bitch—to me, to Jason, and to you too. Deal with it."

"Being the center of attention is an addictive feeling. (…) If the focus has been on someone for long enough, they begin to… crave it. Sometimes, people take any measure possible to keep all eyes on them, even if that means embellishing the truth. Making up false realities."

"“Hey,” a voice said. “I know you.” 
Aria groaned, anticipating what was coming next. You’re that murdered girl’s best friend! You’re that girl who was being stalked! You’re that girl who saw the dead body!"

"Ali had a way of manipulating people to get their secrets."

"When superthin Kate smiled a certain way, she reminded Aria of the screeching gibbon on her National Geographic Animals of the World poster that still hung on her old bedroom door. Hanna was definitely the prettier of the two."

★★★★★★★★★★ (10/10)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése