The Book Sacrifice Tag

What are you willing to sacrifice?


1.
Egy túlértékelt könyv
Képzelj egy egy zombi apokalipszist. Mondjuk, hogy egy könyvesboltban vagy, nézelődsz, és BUMM! ZOMBI TÁMADÁS! Közzétesznek egy nyilatkozatot, amiben elmondják, hogy a katonaság rájött, hogy a zombik egyetlen gyenge pontja a túlértékelt könyvek. Olyan könyvek, amiket mindenki imád, de szerintem nem is olyan jók (sőt, egyenesen utáltad). Melyik az a könyv, amivel ki lehetne irtani a zombikat?

Még nem olvastam, viszont már a falra mászok attól, hogy mindenki hogy odavan érte. :DD

2.
Egy folytatás
Mondjuk, hogy most hagytad el a fodrászatot, ahol egy isteni frizurát vágattás, és BUMM! Iszonyúan elkezd esni az eső. Melyik könyv folytatását használnád esernyőként, hogy megvédd a hajad?


3.
Egy klasszikus
Mondjuk, hogy irodalomórán vagy, és az tanár folyamatosan arról beszél, hogy ez a klasszikus mennyire megváltoztatta a világot, forradalmasította az irodalmat és te már annyira unod, hogy a fejéhez vágod az adott könyvet. Mert ez a klasszikus hülyeség és megéri a büntetés azért, hogy mindenki lássa, hogy érzel eziránt a könyv iránt. Melyik lenne ez a könyv?

Ezt sem olvastam, és nem is igazán klasszikus, de rohadtul utálom!! :D

4.
A legkevésbé kedvelt könyved!
Mondjuk, hogy a könyvtárban vagy, amikor BUMM! A Globális felmelegedés a tetőfokára hág és a világ megfagy. Csapdába estél, és az egyetlen esély a túlélésre, ha elégetsz egy könyvet. Melyik az a könyv, amelyikért rohannál?

Nem ez a legutáltabb könyvem, de csak olyan könyveket válogattam, amik itthon fellelhetők, szóval ez maradt. :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése