Nicholas Sparks - Szerelmünk lapjai

Fülszöveg:

„Tudom, hogy nincs bennem semmi különös. Az átlagemberek átlagéletét élem. Nem alkottam semmi emlékezetest, nevem hamarosan homályba vész, de tiszta szívből, igaz szerelemmel szerettem valakit, és ez nekem teljesen elég…”

A mű a végtelen szerelem szívszorítóan gyengéd története. 1946-ban, Észak-Karolinában kezdődik, amikor Noah Calhoun visszatér a második világháborúból. A harmincegy éves férfi, miközben megpróbálja birtokát felvirágoztatni, folyton egy gyönyörű lányra gondol, akivel tizennégy évvel korábban találkozott, és akit eddig mindenkinél jobban szeretett. Az emlékeinek él, egészen addig, amíg a lány meg nem érkezik a városba. Mi történt velük az elmúlt években, és hogyan alakul további életük? Mindezt megtudhatjuk e páratlanul szép, mesterien szőtt, megrendítő és igaz szerelmi regény lapjairól.
Sokaknak Allie és Noah története a filmvásznakról ismerős csak, ezért buzdítalak titeket, hogy olvassátok el ezt a csodálatos regényt Nicholas Sparks tollából, amely a filmet ihlette.Mivel nagyon-nagyon rég olvastam, így bővebb kifejtés nem tudok adni, nem tudom megmagyarázni, hogy miért olvassátok el, csak azt, hogy nagyon ajánlom mindenkinek. Igazi ízig-vérig szerelmi történet, nagyon nagyon romantikus. :)«««««««««« (10/10)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése