MINIKRITIKA | Stephanie Perkins: Lola ​és a szomszéd srác (Anna és a francia csók #2)

Lola Nolan, a szárnypróbálgató divattervező nem híve a divat követésének. Ő jelmezeket alkot. Minél ütősebb a szerelése – minél sziporkázóbb, furább és vadabb –, annál jobb. De bármennyire hajmeresztő is a stílusa, Lola imádja a szüleit, tűzbe menne a barátnőjéért, és merész terveket szövöget a jövőről. Szóval minden tök tuti (a dögös rocker pasiját is beleértve), amíg vissza nem költöznek a környékre a rémes Bell ikrek: Calliope és Cricket. 
Miután Cricket – a tehetséges feltaláló –, ikernővére árnyékából kilépve, ismét része lesz Lola életének, a lány rákényszerül, hogy végre tudomásul vegye az érzéseket, amiket időtlen idők óta táplál a szomszéd srác iránt.



Nem szeretem a romantikus történeteket, a tini romantikusokat pedig végképp utálom, és ez a könyv ismét csak bebizonyította, hogy miért. Unalmas, borzalmasan unalmas, nem történik még semmi, csak érzések így, csalódás úgy, milyenjólnézki amúgy. Cselekmény 0, az "egyedi" részek pedig röhejesek: meleg apukák, hülye nevű kutya, érdekesnek tűnő, de idiótán kivitelezett hobbi. Sajnálom, pedig kíváncsi voltam, miért van oda ennyire mindenki. 

★★☆☆☆☆☆☆☆☆ (2/10)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése