Helena S. Paige - Egy lány belép a bárba (Egy lány #1)

A legjobb barátnőd az utolsó utáni pillanatban mondja le a bulit, amikor te már ott állsz egy zsúfolt bár kellős közepén talpig díszben – egyedül. Pedig nem volt egyszerű menet, amíg megalkottad a tökéletes frizurát, a sminket, és kiválasztottad a megfelelő ruhát. Kár lenne veszni hagyni ezt az ígéretes estét…

Akkor, mi legyen? Vagy inkább: ki legyen? 
Nekiállsz tequilázni a híres rocksztárral? A stílusosan elegáns, sármos milliárdossal ütöd el az időt? Vagy inkább az angyalarcú pultosfiú az eseted, akinek minden porcikája bűnre csábít? És mi van az izmos testőrrel, aki felajánlott egy fuvart a főnöke mesés sportkocsijával? Ha egyik lehetőség sem jön be, hazaérve még mindig becsöngethetsz a szexi új szomszédhoz… 
Egy biztos: akárhogy is döntesz, feledhetetlen éjszakában lesz részed! 
Ha pedig mohón belevetnéd magad mindegyik kalandba, nincs más dolgod, mint visszalapozni a könyv elejére.


Csak rajtad múlik, mi történik. 
A te vágyaid. A te törvényeid. A te történeted.


Ez egy olyan regény, amilyennel még sosem találkoztam. Interaktív erotikus regény. Már régóta szeretnék interaktív regényt olvasni, de eddig sajnos csak olyanokat találtam a könyvtárban, amik nem igazán egyeznek meg az én érdeklődési körömmel, inkább tinédzser fiúknak valók. De aztán tudomást szereztem erről a regényről, és az ötlet szerelem volt első látásra. És a könyv is később, egyetlen apró hiba kivételével.

Nagyon tetszett, hogy az elején nem kellett sokat várni az első választási lehetőségre, és már akkor is több opciót ajánlottak fel nekünk. Itt jött a bibi, amikor a könyv megmakacsolta magát, és hiába választottam ilyen vagy olyan bugyit, csak a lila csipketangában engedett elhagyni a házat. Szerintem ez nem túl jó húzás volt az írónő részéről, mert ha egyszer itt a mi kezünkbe adják a döntést, akkor hadd dönthessünk csak. De mindegy, ettől eltekintve mindig mehettünk a saját utunkon.

Az is tetszett, hogy sok választási lehetőség volt, nem csak a leghelyesebb pasi, akivel elmehettünk, és azok is kaphattak egy lehetőséget egy másik nővel, akiket az ilyesfajta kalandok érdekelnek. Teljesült az interaktív jelleg, ám ez nem ment az erotikus jelenetek rovására, azok is nagyon jól kidolgozottak, már-már regényesek voltak. Örülök, hogy sikerült a könyv két műfajmeghatározásának egyszerre megfelelnie az írónőnek, szuper kis könyv volt.

Alig várom, hogy olvassam a folytatást, és hogy több hasonló könyv lepje el a piacot, mert nagyon izgalmas volt, hogy végre én dönthettem el, hogyan alakuljon a történet.

★★★★★★★★★☆ (9/10)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése