Harry Potter Spells Tag




Sziasztok! Végre egy olyan tag-et csinálok meg, amin valójában be is tageltek! :D A tagelő nem más volt, mint Attila. :) Tudjátok, egy elég sok munkával járó Harry Potter hét van a hátam mögött, mégis örülök, hogy a Harry Potter forrás kiapadhatatlan és újra vele foglalkozhatok. :)

A képek saját szerkesztésűek, szóval ha meglátom őket valakinél akkor bajok lesznek :D





Egy gyerekkori könyv, amihez jó emlékek kapcsolódnak.

Mivel nem nagyon olvastam gyerekkoromban (mármint csak mesekönyveket olvastam, ifjúsági regényeket nem) ezért nem is tudom hirtelen... talán a Krokodil Klub Eduard Uszpenszkijtől. Elég viseltes példány, még az apukám kapta a szüleitől kiskorában, viszont többször is olvastam és nagyon szerettem.



Egy könyv, ami meglepett.

Épp most olvasom a Jóslatok az őrültek házából-t Daniel Keyestől, a Virágot Algernonnak világhírű írójától, aki idén hunyt el, és nagyon meglepődtem, mert igazából a fülszöveget nem annyira olvastam el..gondoltam, hogy mivel tetszett az Algernon és szeretem az ilyen mentális dolgokkal foglalkozó könyveket, ez nekem tuti tetszeni fog. És akkor kiderült, hogy iraki és görög terrorista csoportokról szól!! :D De ami még meglepőbb, hogy egyszerűen imádom, pedig nem az én érzékeny lelkemnek való olvasmány :)



A könyv, amit legutóbb olvastál.

Nemrég fejeztem be Alex Flinntől a Lindy's Diaryt.



Egy könyv, ami bevezetett egy olyan műfajba, amivel korábban nem volt dolgod.

David Beniofftól a Tolvajok tele - az első (és eddig a pillanatig utolsó) történelmi regényem volt. :)



Egy vicces könyv.

Rachel Hawkinstól a Hex Hall. Rég nevettem ennyit egy könyvön. :D



Egy könyv, amit szerinted mindenkinek ismernie kellene.

A. O. Esther könyvei!! :) De ha csak egyet lehet kiragadni, akkor a Gombnyomásra.



Egy könyv vagy egy spoiler, amit bárcsak elfelejthetnél.

Könyv: Meg Rosoff - Majd újra lesz nyár... A vérfertőző kiskorú románc a cigiző unokatestvérrel kicsit betette a kaput, még mindig igyekszem elfelejteni.
Spoiler: Amikor elolvastam a Lázadót Veronica Roth-tól, és meg akartam róla írni a bejegyzést, kerestem képeket, és én naiv beírtam tumblr-re, hogy divergent..és hát belefutottam egy szép kis spoilerbe, ami elrontotta az egész Hűséges olvasását..



Egy könyv, amit az iskola miatt kellett elolvasnod.

Azt hiszem két éve választani kellett egy Jókai művet, amiből esszét kellett írni, és sokakkal ellentétben én minél kevésbé ismertet akartam választani, így végül a Kráó-ra esett a választásom, és végül is jó választás volt, mert nagyon tetszett.



Egy könyv, amit fájdalmas volt olvasni.

Ismét csak a fent említett könyvet, a Majd újra lesz nyár-t tudnám mondani, illetve ha kurvaszar rossz könyvet kerestek, akkor tudnám még ajánlani Anna Gavalda 35 kiló reményét, illetve Alina Reyes Hentesét. Jó szórakozást. :)




Egy könyv, amely ölni tud. /értelmezd úgy, ahogy szeretnéd/

Hát, A leleményes Hugo Cabret szó szerint meg tud ölni, ha a fejedre esik, nagyon nehéz!!  :D


2 megjegyzés:

  1. Szia nagyon jó lett a poszt, én is imádom a HP-t. És a képek fantasztikusak (esetleg elárulnád, hogy mivel szerkesztetted persze csak ha nem titok ^.^)
    Ui.: fuuu a hentest én is olvastam es kegyetlen volt

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Örülök hogy tetszett ^^
      A képeket Photofiltre-rel szerkesztettem,de csak a szöveget rá, a képek adottak voltak. :)
      Hú életem egyik legborzalmasabb könyve volt, nagyon undorító :D

      Törlés