MINIKRITIKA || Raine Miller - Meztelenül (A Blackstone-affér #1)

Brynne Bennett, a Londoni Egyetem ösztöndíjas amerikai hallgatója jó kislány módjára éldegél Londonban. Próbálja rendbe tenni kisiklott életét, keményen tanul, részmunkaidőben pedig fotómodellkedik. Egy nap Ethan Blackstone, a sikeres angol üzletember megveszi a lány aktképét, és rögvest magának akarja Brynne-t – vágyait gátlástalanul a tudtára adja, nem ismeri azt a szót, „nem”. Domináns természete magával ragadja, foglyul ejti Brynne-t, holott ő még egyre múltjának démonai elől menekülne. Titokzatosság lappang a kapcsolatukban, és hatalmas rejtélyek bújnak meg a háttérben. Vajon megszabadíthatja-e Ethan a múltja terhétől Brynne-t? És hagyja-e Brynne, hogy ezt megtegye, mielőtt az újra felszínre törő múlt szelleme végleg elpusztítaná egy szép jövő esélyét?



Brynne és Ethan története tetszett, viszont a könyv megfogalmazása cseppet sem. Lehet, hogy ez betudható az Ulpiusos fordításnak, mert ugyanígy elbaltázták A szürke ötven árnyalatát is, így az értékelésemben a fordítás miatt nem húzom le a könyvet, mert alapvetően tetszett a rejtély, amit kialakított az írónő, csak sajnos nem sok minden derült ki a könyvből, el kell olvasni a folytatást is hozzá…:D

Szereplők

Ethan Blackstone

Brynne Bennett

Kedvenc idézetek

"– És akarlak is, Brynne. Kapcsolatot akarok. 
(…) 
– Azzal együtt, hogy ilyen vagyok, Ethan? 
– Nekem úgy vagy tökéletes, ahogy vagy."

"Egy kapcsolat erről szól, Brynne. Az ember lassacskán megismerteti magát a másikkal, még az ijesztő részét is."

"Ő volt a szülőm, akihez mindig fordulni szoktam. Rendszeresen hívott és támogatott a döntéseimben. Olyannak szeretett, amilyen voltam. És amikor rám borult a sötétség, egyedül miatta döntöttem úgy, hogy megmaradok ezen a világon."

"– Brynne? 
– Igen? 
– Most olyan szélesen mosolygok. 
– Én is, Ethan."

★★★★★★★★☆☆ (8/10)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése