Sara Shepard - Burned (Pretty Little Liars #12)
It's spring break, and the pretty little liars are trading in Rosewood for a cruise vacation. They want nothing more than to sail into the tropical sunset and leave their troubles behind for one blissful week. But where Emily, Aria, Spencer, and Hanna go, A goes, too. From scuba diving to tanning on the upper deck, A is there, soaking up all their new secrets.

Emily is smooching a stowaway. Aria's treasure-hunting partner is a little too interested in her booty. Spencer's going overboard trying to land a new boy. And a blast—or rather, a crash—from Hanna's past could mean rough waters ahead for everyone.

The liars better tighten their life jackets. A perfect storm is brewing, and if they aren't careful, A will bury them at sea. . . .Örülök, hogy így ennyi rész után a 12. kötet egy kis "kikapcsolódás" lett, vagyis hogy nem a megszokott helyszínen, Rosewoodban játszódik a történet, hanem egy luxushajó fedélzetén. Ebből már alapból lehet sejteni, hogy nem fog minden zökkenőmentesen zajlani, több száz ember egy hétre összezárva az óceánon, A-vel a fedélzeten. :)

Tetszett, hogy új szereplőket is bevont az írónő a történetbe, például Naomit, Grahamet és Jordant, egy kis színt vittek a történetbe.

Egy dolog nem tetszett, hogy még mindig kitart az írónő amellett a taktika mellett, hogy több kötet óta minden részben egy szereplőre irányítja a gyanút, aztán kiderül, hogy nem ő A. Szóval az 5. ilyennél elég nehéz elhinni, hogy a gyanúsított tényleg bűnös. De hát gondolom ennyi könyv után nehéz valami újjal előállni.

Szereplők

Spencer, Aria, Emily, Hanna

Graham

Jordan

Naomi

Kedvenc idézetek

"Enjoy the sunshine while you can, ladies. Tans fade so quickly when you're behind bars. 
Kisses! – A"

"When it comes to flirting, you lie! You say whatever it takes to make girls feel amazing and special."

"Looks can be deceiving."

"Her skin was as soft as petals."

"Clownfish are pretty, 
Starfish are pale. 
Will Aria’s boyfriend 
Visit her in jail? —A"

★★★★★★★★★☆ (10/9)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése