Sara Shepard - Twisted (Pretty Little Liars #9)


THE BEST SECRETS ARE THE MOST TWISTED. —A

It’s been a year since the mystery of Alison DiLaurentis‘ disappearance was finally solved, and Aria, Emily, Hanna, and Spencer think they’ve heard the last of A. Silly girls. Don’t they know by now that things only look perfect in Rosewood—especially when you’re a pretty little liar? They never learn.

Aria is jealous of her boyfriend’s new exchange student. Spencer is getting a little too cozy with her soon-to-be-stepbrother. Hanna is one scandalous photo away from ruining her dad’s Senate campaign. And Emily will do anything to get a swim scholarship . . . but that’s not all. 
Last spring break in Jamaica, the liars did something unforgivable. All four of them are desperate to forget that fateful night—but all secrets wash ashore . . . eventually.

Nos, ez a kötet jelenti a sorozat főnixként való feltámadását, ugyanis Sara Shepard a Wanteddel le akarta zárni a történetet. De hál'istennek nem tette. Nagyon érződik a köteten ez az újjáélesztés, de a jó értelemben. Voltak olyan szálak az első 8 részben, amik már kezdtek elfáradni, és így egy kis vérfrissítést kapott a sorozat. Habár a régi dogok még mindig visszajönnek néha, azért minden szereplő más úton jár, mint azelőtt.

Aztán ugye ott van a nagy titok...hűha!! Bár előre sejtettem, hogy ez lesz az a nagy titokzatoskodás, mégis meglepődtem. Nagyon tetszett ez a csavar, és örülök, hogy Shepard nem nyújtotta nekünk tálcán, hogy mi történt Jamaicában, hanem szép lassan állt össze a kép.

Ebben a részben több olyan dolog is volt, amin nagyon durván leesett az állam, ez a két dolog Emilyvel és Ariával volt kapcsolatos. Aki olvasta, tudja miről beszélek. :)

Remélem a következő részek is hozzák ezt a szintet, mert akkor nagyon jóban leszünk Sarah Sheparddal.

Szereplők

Spencer, Aria, Emily és Hanna

Noel Kahn

Klaudia

Zack Pennythistle

Chloe

Patrick

Amelia Pennythisle

Kedvenc idézetek

"Ironically, Mr. Marin’s cause célèbre was abolishing teenage drinking. Couldn’t he have focused on something that didn’t have a direct impact on Hanna’s life? Darfur, maybe? Better treatment for Wal-Mart employees? What fun would a party be without a keg?"

"“Forget her.” Mike touched Hanna’s arm. “She looks like she has an American flag shoved up her butt.”"

"That was the one good thing that had come out of the Ali disaster: The four of them were best friends again, their bond even stronger than it was in seventh grade. They’d vowed to remain friends forever. Nothing would ever come between them again."

"Four pretty girls from Rosewood find themselves faced with an old frenemy they thought had gone up in flames—literally."

★★★★★★★★★★ (10/10)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése