On My Mind | Magyarország első könyves subscription box-a - Megérkezett a BOOK A SLOTH CLUB


Bizonyára ti is nézegettétek már nyálcsorgatva a külföldi booktuberek unboxing videóit, amiben rejtélyes, izgalmas meglepetésdobozokat csomagolnak ki a szemünk láttára. Én az első videó után vad keresgélésbe kezdtem, hogyan tudnék beszerezni egy ilyen dobozt, viszont sajnos csak külföldön volt eddig ilyen lehetőség, ami a pénztárcámat nagyon megviselte volna. NA DE MOST!

Külföldön nagyon sok ilyen doboz létezik, vannak, amik olcsóbbak, vannak, amik drágábbak. Vannak, amikről sok információt tudunk, és vannak, amikről csak egy-két kulcsszót. ( De még kínai nasis subscription box is van! :D )

Megjelent az olvasói piacon egy új kezdeményezés, a Book a Sloth Club, ami egy óriáááási, tátongó piaci rést készül betömni Magyarország első könyves subscription boxának megjelentetésével.

A Book a Sloth Club szerintem nagyon jól építkezik, apró kis információkkal csigázza fel az emberek érdeklődését, eddig nagyon tetszik. Hamarosan startolnak a minta dobozok, majd jön az éles dobozküldés is. Találtam egy jó kis összefoglalót minden tudnivalóról Facebook oldalukról, amit eddig tudunk a dobozokról, illetve az egész kezdeményezésről úgy en bloc. :)

"A webshop közben már elkészült, a lehető legegyszerűbb, de a célnak a legmegfelelőbb módon alakítottuk ki. Kétféle fizetési módra lesz majd lehetőség. Egyrészt Paypal/Bankkártya (azaz, ha van paypal-od, akkor azzal, ha nincs, akkor paypalon keresztül, de bankkártyával), másrészt előreutalással, ha nincs paypal-od és nem szeretnél kártyával vásárolni.Nem szeretnénk viszont, ha semmit sem látnátok abból, hogy is fog kinézni a doboz, mit is képzeltünk bele, és anélkül kelljen rendelnetek, ezért felkértünk pár bloggert és youtuber, vállalják el, hogy mi küldünk nekik egy mintadobozt, ők pedig véleményezik azt, méghozzá úgy, hogy azt ti is láthassátok. Így október első felében láthattok majd minta doboz kibontó (unboxing) és véleményző videókat, blogposztokat, amivel még inkább felkelthetjük az érdeklődéseteket és utána meg is rendelhetitek a következő, már igazi dobozt is. Pontos időpontokról időben tájékoztatunk titeket.Többféle csomag közül választhattok majd. Így lesz mód 1 doboz (aktuális) megvásárlására, illetve 3-6-12 hónapos előfizetésre is. Ez utóbbi esetén 10 doboz áráért kaphattok 12 dobozt. Ez két ingyenes dobozt jelent!  Egyik mód sem automatikusan (recurring) ismétlődő előfizetés, mert bár külföldön ez már bevett gyakorlat, mi úgy gondoljuk, hogy minden doboz után (illetve 3-6-12, attól függően melyik csomagot választottad) lehetőséged lesz eldönteni, hogy szeretnéd-e továbbra is kapni, vagy sem. Mi reméljük, hogy ez minden esetben igen lesz. A doboz árárólannyit már most elmondhatok, hogy nem a külföldi árakat vettük figyelembe, hanem azt, hogy mi Magyarországon mennyit adnánk ki egy ilyen jellegű dobozért, ami minden esetben tartalmazni fogja a következőket: Egy aktuális magyar nyelvű könyvet, ami vagy a YA és romantikus vonalból kerül ki, vagy a Fantasyk világából. De azt garantálni tudjuk, hogy a lehető legkörültekintőbben választjuk ki. Kaptunk is már felajánlást csapatoktól, akik segítenének nekünk ebben. Minden esetben felvesszük a kapcsolatot a könyv írójával és megkérjük, hogy küldjön nektek pár sort a könyvvel kapcsolatban. Így hozva közelebb az írót az olvasóval.A dobozaink tematikusak lesznek, és a tematikának megfelelő meglepetés tárgyakat is fog tartalmazni a doboz. Garantáltan ismétlés mentesen. Kétszer ugyanazt a tárgyat nem fogod kapni. Minimum 3 meglepetést fog tartalmazni a doboz, de inkább többet. Még egy dolog: mivel ez egy induló vállalkozás és semmiképp sem akarjuk túlvállalni magunkat, limitált raktárkészlet áll majd rendelkezésetekre, ami az első doboznál 100 db lesz majd, és időről-időre felülvizsgáljuk ezt a számot. A honlapon mindig jelezni fogjuk hány doboz megrendelésére van még lehetőség. Reméljük kellőképpen felcsigáztuk az érdeklődéseteket, mert már tényleg nem kell sokat várnotok, hogy megismerjétek a dobozokat és megrendelhessétek az oldalunkon. Addig is, olvassatok sokat! Hisz ez a legfőbb célunk.A Book A Sloth Club csapata"Remélem ti is annyira várjátok már, mint én! Tűkön ülök. :)

Addig is nézzetek be:


(A képek és a szöveg forrása: a fentebb említett weboldal, illetve Facebook oldal)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése