"Day and Night" booktag

Megint egy taget hoztam nektek, remélem még nem unjátok!! Komolyan kezd magába szippantani ez a dolog, de azért remélem látjátok, hogy a kritikák száma ettől függetlenül nem csökkent. :) Ezt a taget Katytastic csatornáján láttam, és gondoltam, megcsinálom. Ha van kedvetek, ti is tegyetek így! :)



Do you read more in the morning or at night? - Inkább reggel vagy este szeretsz olvasni?
Általában állandóan. :) Kora reggel azért nem szeretek, mert akkor még nem bírom erőltetni a szemem sokáig, késő este pedig azért nem, mert akkor már nem. :D De ha választani kell, inkább estefele.
Are there any books that changed the way you thought about things? - Vannak olyan könyvek, amelyek megváltoztatták a nézőpontodat valamivel kapcsolatban?
Sok ilyen van. :) A. O. Esther könyvei a magyar kortárs irodalommal, a Lenyűgöző teremtmények a filmadaptációkkal (rossz irányba), a Szürke ötven árnyalata a jövőbeli terveimmel kapcsolatban, és még sorolhatnám. :)
YA or Not? - YA vagy nem?
Korban és témában közelebb áll hozzám a YA. :)

Are there characters that you honestly believe are real? - Vannak olyan szereplők, akik olyanok számodra, mintha valóban léteznének?
A Harry Potter és az Éhezők viadala szereplői főként, de (sajnos?) minden szereplővel úgy vagyok, hogy túlságosan kötődök hozzájuk.. :)
Nobody touches my books or I don't mind loaning my books out? - Senki nem érhet hozzá a könyveidhez vagy szívesen kölcsönadod a könyveidet?
Ez is relatív. Olyan embernek, aki vigyáz a könyvemre, kölcsönadom, de azért figyelmeztetem előre a szabályokra (könyvjelző használata, védőborító levétele, hímestojásként-kezelés ;)). Ettől függetlenül vannak olyan könyvek, amit nem adok kölcsön, vagy csak úgy, mintha a fogamat húznák. :D 
Do you ever smell your books? - Meg szoktad szagolni a könyveket?
Állandóan! :)

Not everyone loves books...is this a positive or a negative? - Nem mindenki szereti a könyveket. Ez szerinted igaz vagy nem?
Szerintem félig-meddig igaz. Ezt is el lehet fogadni, bár nehéz. Viszont a közvetlen környezetemben vannak olyan emberek, akiknek az számít menőnek, hogy ha szóba jön egy könyv, és kiderül, hogy mondjuk 200 oldalas akkor azzal dicsekednek, hogy életükben nem olvastak még annyit, amivel persze nincs is baj, csak ne dicsekedne vele...
keep my books in the best condition or maybe not? Which are you? - Vigyázol a könyveidre, vagy nem?
Abszolút! Bár sajnos nem mindig jön össze, mivel mindenhova hurcolom magammal az aktuális olvasott példányt, így néha meglátszik egy kis gyűrődés rajtuk.
Gosh I have too many books! True or False? - Túl sok könyvem van! Igaz vagy nem igaz rád?
Olyan nincs, hogy túl sok könyv!!! :) Valamilyen szinten igaz, rohamosan futok ki a helyből.
Have you ever spilled or stained your books before with something, and if so how? - Leöntötted vagy összekented már egy könyvedet, és ha igen, hogy?
Csak egyetlenegyszer fordult elő! :( A múltkor mentem suliba, nálam volt a Démoni Suttogás. Vettem a sparban egy pizzát ilyen papírzacskóba, betettem a táskámba (rá a könyvemre :() és mire hazaértem, a papírzacskó jól átázott a zsírtól, a piros zsír meg rá a könyvecskémre. Csak a lapszéleken látszik kicsit, annyira nem vészes, de akkor is...
Toned or untoned while reading? . . or in other words. . .Do you read and workout at the same time? - Szeretsz egyszerre edzeni és olvasni?
Az hogy lehetséges?? :D

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése