MINIKRITIKA | Estelle Laure: Tomboló fény

Hol van a remény, mikor magadra maradsz, és egyedül kell megküzdened a világgal? Mi adhat erőt, mikor nem csak saját magadért, hanem szeretteid helyett is neked kell harcolni? 
Lucille és Wren édesanyja két hétre elutazott. De ahogy telnek a napok, szembesülniük kell vele, hogy a két hét valójában örökre szól. Apjuk már régen elhagyta őket, így magukra vannak utalva. Kevés pénzük hamar elfogy, így a nagyobbik lány, Lucille elkezd munkát keresni, amiben két barátja, Digby és Eden segítenek neki. Ahogy múlik az idő, a remény egyre halványodik a lányokban, hogy sorsuk jobbra fordul. Lucille egyetlen mentsvára a Digby iránt érzett ártatlan szerelem, mely úgy tűnik, beteljesületlen marad, hisz a fiúnak van barátnője. De ez az érzés sem könnyíti a terheit, hisz egyedül kell gondoskodnia magáról és a húgáról. Mikor már a kétségbeesés kezdi felőrölni őket, megtörténik a csoda. Felbukkan az életükben egy titokzatos jótevő.



Bevallom őszintén, úgy érzem, én már kinőttem az ilyen történetekből. Borzalmasan untatnak az élettől megtépázott tinédzserek problémái, értem én, hogy óriási családi titkok, meg problémák a szülőkkel, de nekem nagyon nem jött be a történet. Az eleje tetszett, de aztán elkezdett lapos, unalmas és kiszámítható lenni, így végig sem olvastam.

★★★★☆☆☆☆☆☆ (4/10)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése