MINIKRITIKA | Tris Hussey: Blogok kezdőknek és profiknak

Személyes ​vagy üzleti blogot szeretnél, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? A saját blogod elkészítéséhez egyáltalán nincs szükséged tapasztalatra. Ebben a könyvben a világ egyik legtapasztaltabb blogszerzője, Tris Hussey mutatja be, mit kell tenned. Mindent megmutat: az első lépésektől a legolcsóbb eszközökön és az írói fortélyokon át egészen az olvasói közösséged felépítéséig. Vedd meg ezt a könyvet, és profi módon, villámgyorsan képes leszel bármilyen célú blogot elkészíteni!

6 féle blog – Egyszerűen. Bármelyiket könnyedén felépítheted! 
Személyes blogok 
Üzleti blogok 
Rádióblogok (podcast-blogok) 
Videoblogok (vlogok) 
Portfólióblogok művészeknek 
Életfolyam-blogok (naplóblogok).

Tippek, trükkök és ügyes megoldások a szakértőtől – Blog létrehozása és beállítása percek alatt – Blogbejegyzések, amelyeket szívesen olvasnak majd – Hozzászólások: a negatív hozzászólás is kezelhető – Párbeszéd és közösségépítés – A blog reklámozása – A megfelelő ingyenes vagy olcsó eszközök kiválasztása – Hogyan kerülheted el a kezdőkre jellemző hibákat? – A blog mint pénzforrás


Kedvenc operációs rendszerek oktatóm mondogatja mindig, hogy az informatikával kapcsolatos könyveket 5 évenként ki is lehet dobni a kukába, mert a technológia annyit fejlődik annyi idő alatt, hogy a könyv tartalma elavulttá válik. Nos, itt is ezt éreztem. Nem tanultam belőle semmi hasznos dolgot, inkább Wordpress-orientált az egész könyv, aki nem azt használja, hát ez van. Szóval nekem nem volt hasznomra.

★★★☆☆☆☆☆☆☆ (3/10)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése