Levia Anne - A múlt ára

Mit tennél, ha egy nap arra ébrednél, hogy mindent elvesztettél?

Ködbe vesztek az emlékek, oda lett a múltad. Nem tudod kik a barátaid és kik az ellenségeid.

Carolinát, az ismert újságírót, súlyos autóbalesete után cserbenhagyjak. A kórházban emlékek nélkül ébred – mostantól csak az ösztöneire hallgathat. Üldözik, élete veszélyben van, és csak egy valakire számíthat. Vajon visszaszerezhető minden, vagy a szerelem is az emlékekkel együtt veszett el örökre?

Minden feltörő emléke keserédes, és veszelyes irányba űzi. A remény hajtja, hogy mindez a küzdelem megéri.

LEVIA ANNE páratlanul izgalmas romantikus krimije az újrakezdésről, a kitartásról, a reményről, a hűségről, a szerelemről és az igaz barátságról szól, egy olyan korban, amikor ezek a szavak már nem sokat jelentenek.


Hűha, ez aztán nem volt semmi. A könyv olvasása közben végig libabőrös voltam, annyira jól keltette az írónő a feszültséget és már az első oldalon egy olyan rejtély közepébe csöppentünk, ami szinte odabilincselte az olvasót a könyvhöz, és nem eresztette addig, amíg nem tudta meg az igazságot. Tetszett, hogy az amnézia-kártya kijátszásával az olvasó Carolinával együtt tudta meg, mi hogy történt, mi vezetett a bizonyos "balesetig" és vele együtt térképeztük fel a maffia-hálózatot.

A szerelmi szál nekem egy kicsit túl sok volt, de ez csak az én magánvéleményem, és abszolút nem ment a történet rovására. Szóval ez egy hatalmas pluszpont.

"Ha tehetem, nem nézek tükörbe: van valami mélyen fájdalmas abban, amikor az emberlánya saját magát sem ismeri fel."

Az olvasás közben végig olyan érzésem volt, hogy egy gyakorlott krimiíró szüleményét olvasom, nem pedig egy első könyves szerző debütáló regényét. Így kell ezt csinálni. Szívesen olvasnék még valamit az írónőtől, ha már ennyire tetszett az első könyve. :)

Szereplők

Freckled red hair girl smile wallpaper 1600x900
Carolina

Adam

Carlos


«««««««««« (10/10)

INFORMÁCIÓK
Kiadó: Álomgyár
Megjelenés éve: 2014
Oldalszám: 224


A bejegyzés az Álomgyár Kiadó jóvoltából jöhetett létre.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése