Cindi Leive - 100 recept, amit minden nőnek ismernie kellene


A férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út


– tartja a régi mondás, s mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Glamour magazin „Eljegyzési csirke” néven elhíresült receptje, mely már számtalan párt boronált össze. Most megtanulhatod, hogyan főzz éppolyan szenvedéllyel, ahogyan álmaid férfiját hódítod meg, és a könnyen elkészíthető ételeket az élet más területein is használhatod céljaid eléréséhez: bizonyítsd be anyukádnak, hogy képes vagy magadról gondoskodni, és nyűgözd le választottad szüleit!
~
Oké, hol is kezdjem...
A könyv külseje nagyon szép, nagyon csajos, nagyon rózsaszín és ízléses - minden, amit egy Glamour könyvtől várhatunk. Ezzel nincs probléma. A könyv belsejével viszont már annál inkább...

Az első, amin fennakadtam az az, hogy mitől lett ez a könyv New York Times Best Seller? Hát persze, már rájöttem. Attól, hogy ha valamira rányomsz egy nagyon menő címkét, mint Glamour, Gucci, Louis Vuitton, Converse vagy éppen Nike, akkor is el tudod adni, ha egy kalap szar. A másik, amiért ez állítólag egy nagyon sikeres példány (úgy látszik, Magyarországnak annyira nem jött be: a molyon én vagyok az egyetlen, aki olvasta :D): azért, mert ha elhiteted egy nővel, hogy megsüt egy sült csirkét, és másnap már gyűrű csillog az ujján, és a csirke receptjét ebben a könyvben írod le, persze, hogy minden liba rohanni fog a boltba, hogy megvegye. De erről majd később.

Amikor kivettem a könyvtárból, csak a borítóját néztem meg, a fülszövegét nem. Pedig akkor nem vettem volna ki. A fülszövegben ez a mondat kivágta nálam a biztosítékot:

SEMMIKÉPP SE HAGYD KI A KÖVETKEZŐ POFONEGYSZERŰ RECEPTEKET:
Nálam aludt omlett ● Feszülős farmar kagyló ● Pasi sem kell hozzá grillezett steak ● Csináljunk gyereket! tészta ● Felejtsd el azt a munkahelyi bakit Margarita ●Vesztegesd meg a kölyköket brownie

ööö oké, köszi de nem.


☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ (0/10)


Related Posts:

  • Gabriela Scolik: Főzz! Tökéletes receptek grillezéshez, a szusikészítés trükkjei vagy éppen a megfelelő bor kiválasztása a vacsorához ilyen és ehhez hasonló konyhai praktikákat mutat be ez a szakácskönyv. Azoknak is segít, akik nem járatosak … Read More
  • Steiner Kristóf: Kristóf konyhája "Steiner ​Kristóf főzte nekem életem egyik legjobb vacsoráját. A hihetetlen választéknál már csak az volt nagyszerűbb, hogy minden fergetegesen jóízű volt. Úgy igazán, lenyűgözően finom. Kiderült, hogy Kristóf őrületese… Read More
  • Wendy Sweetse: Tanulj meg főzni 10 lépésben! Alig várod, hogy átvedd az uralmat a konyhában, de még a kenyérvágás is nehezen megy? Ez a könyv lépésről lépésre vezet be a főzés tudományába! Készülj fel, a késhasználattól a kenyérdagasztásig mindent meg fogsz tanuln… Read More
  • Bernáth József: Legyél te is a konyhád mestere Idén ősszel Bernáth József séf újra egy felnőtteknek szóló szakácskönyvvel készül, melyben hónapról hónapra mutat be az olvasóknak szezonális alapanyagokat (minden hónapban hármat), és ezek alapján 3 izgalmas éte… Read More
  • Szép Krisztina: Levesek Nagyon nagy leves mániám van, főleg ilyenkor télen, de sajnos elég korlátozottak a levesrecept-ismereteim... borsó leves, húsleves, májgombócleves, brokkolikrémleves, aztán nagyjából ennyi. Ezeket enni folyton elég una… Read More

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése