Scarlett Rose - Cruel plan for the Brat (Taboo Forbidden Pregnancy #1)







I've always wanted a child of my own but my wife refuses to have another baby. When our little brat turns 18, I realize there's another way to make my dream come true and devise a deviously cruel plan: to seduce the girl I've helped raise! It doesn't take much seducing before I've taken her hard and without protection. To keep our taboo affair a secret, I devise a scheme to keep the identity of who really sired our baby a secret. Will my plan blow up in my face? Find out in this hot 7,000-word story!*







Először is: UNDORÍTÓ. Nem tudom, egy írónőnek nem nevezhető nő hogy tud ilyen beteg dolgot kitalálni. És nem, ez nem a "jó" beteg jelző, mint például a Nem vagyok sorozatgyilkos esetében. Ennek a "könyvnek" mind a 7000 szava hányinger, és örülök, hogy csak 38 oldal, és ingyenes volt az Amazonon, mert ha én erre pénzt vagy több időt szántam volna, most nagyon szégyellném magam.

A reakcióim olvasás közben:






spoiler

Másodszor pedig nagyon nem életszerű:
  • Egy 18 éves lány, aki párkapcsolatban él, biztos nem fog rámozdulni a nevelőapjára.
  • Ugyanez a lány nem fogja a szüzességét a nevelőapjának adni és már az első alkalommal úgy viselkedni az ágyban, mint egy tapasztalt nő.
  • És ugyanez a lány nem fog higgadtan reagálni arra a tényre, hogy épp most csinálta fel a nevelőapja,
  • ahogy abba sem fog beleegyezni, hogy megtartsák a gyereket,
  • és kamuból lefekszik a pasijával, hogy ráfoghassa, ő az apa.
  • Az is fura, hogy a csávó (fogalmam sincs, hogy hívják) egészen addig nem volt pedofil (vagyis ferde hajlamú), amíg nem akart gyereket. De akkor miért nem ment el más nőhöz, miért kellett ehhez a szerelme lánya??
  • Ja, és milyen anya az, aki békésen alszik, és fel sem tűnik neki, hogy a férjecskéje épp a lányát *****? Érdekes.

spoiler vége

Ha jót akarsz magadnak, ne olvasd el ezt a sz*rt. De tényleg ne!


(0/10)


* Mindig is saját gyereket szerettem volna, de a feleségem nem akar több gyereket. Amikor a kis fattyú betölti a 18-at, rájövök, hogy mégis valóra válhat az álmom és kiötlök egy kegyetlen tervet: elcsábítom a lányt, akit segítettem felnevelni! Nem kell sokáig próbálkoznom, mielőtt beadja a derekát és nem is védekezünk. Hogy titokban tartsuk a tabu viszonyunkat, új tervet találok ki, hogy senki se jöjjön rá, valójában én vagyok a kisbaba apja. Vajon fordítva fog elsülni a tervem? Ebből a 7000 szavas novellából megtudod!

1 megjegyzés:

  1. Atya. Úr. Isten... Igazából, már a borító se semmi, de bátran elolvastam a spoilert, mert nincs az az Isten, hogy ezt valaha kézbe vegyem :D Részvétem! :D

    VálaszTörlés