Új albummal készül a Peet Project!

A nemzetközi hírű magyar jazz-pop csapat nem hagyja magát, a fiúk vadiúj lemezükkel még tovább emelnek a téten.

És egyúttal azt állítják: tudják a megoldást az emberi kapcsolatokat és társadalmat érintő problémákra. Sorban negyedik, „Love” című stúdióalbumuk a szeretet és szerelem jótékony felhasználását hirdeti, amit élőben június 6-án az A38 Hajón funkiznak el nekünk.

Nézd meg a „Love” EPK videóját itt:

A Peet Project zenéjét a funk, soul és jazz-pop zene hazai kedvelőinek nem kell bemutatni. Az Amerikát kétszer is nagy sikerrel megjárt banda hangzásának különlegessége, hogy abban az ének és a hagyományos szólóhangszerek – szaxofon, billentyűk – mellett a hegedű is főszerepet kap.

A június 6-án az A38-on élőben is debütáló új album a Peet Project negyedik lemeze, amely a csapat talán eddigi legkomplexebb munkája. A korábbiakhoz képest még több energia és több ének jellemzi az új korongot, amit már most soha nem látott pozitív visszhang övez a tengerentúlon. „A »Love«-ot épp hogy megkapták az amerikai rádiók, de máris a legtöbbet játszott album lett. Azért vagyunk különösen hálásak, mert soha nem tudtuk volna elérni ezt a mérföldkövet, ha nem kapunk ennyi szeretetet a hazai rajongóktól, hiszen itt élünk és alkotunk” – nyilatkozta Ferencz Péter (Peet), a csapat frontembere az új lemez kapcsán.

A dalszövegek a „love” szó különböző aspektusait – szeretet, a szerelem lelki és testi oldala – járják körbe, Peet megfogalmazásában „arra összpontosítva, hogy a szeretet a megoldás mind az emberi kapcsolati, mind társadalmi problémákra. A szeretet pedig nem csupán érzelem vagy pillanatnyi hangulat, hanem egy döntés, amely áldozatokkal jár együtt. A szeretet minden harc győztese.”
Természetesen a koncertet lemezdedikálás és közönségtalálkozó követi a helyszínen.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése