Raine Miller - All in (Blackstone-Affér #2)




A Blackstone-affér második része! Veszély leselkedik hőseinkre. Ezért a szerelemért azonban érdemes harcolni. A férfi kész mindent feltenni egy lapra.

Ethan Blackstone-nak komoly problémája akadt. Brynne bizalma megingott benne, ezért elhagyta. Ethan azonban nem hajlandó nélküle élni, mindent megtesz azért, hogy visszakapja szépséges amerikai barátnőjét. A szenvedély kettejük között kirobbanó, azonban a múlt dermesztő árnyai tönkretehetik közös életüket. A politikai fenyegetés eléri Brynne-t, Ethannak pedig minden erejére és ügyességére szüksége lesz, hogy még időben meg tudja védeni szíve hölgyét a veszélytől, amely akár örökre elválaszthatja egymástól hőseinket. Vajon képes lesz Ethan kitépni Brynne-t múltja félelmetes szorításából? Érezheti még a lány testének melegségét, élvezheti valaha teljes bizalmát? Szerelmi bánatában Ethan mindent megtesz azért, hogy elnyerje Brynne szívét. Bármit vállal, hogy megmenthesse. Mindent föltesz egy lapra.


INFORMÁCIÓK

Kiadó: Ulpius-ház
E-book Kibocsátó: Book And Walk
Oldalszám: 332
Eredeti cím: All In
Sorozat: A Blackstone-affér
Sorozat előző kötete: Meztelenül
Sorozat következő kötete: Eyes Wide Open


~


Sokakkal ellentétben nekem nagyon tetszett a Blackstone-Affér első kötete, a Meztelenül, így félresöpörve a negatív kritikákat, belekezdtem a folytatásba, az All In-be, amit a nagyszerű Book and Walk bocsátott rendelkezésemre.


Habár szerintem első körben leszűrhető a napjainkban megjelent összes erotikus regényről, hogy mindegyik egy kaptafára készült, én mégis képes vagyok elvonatkoztatni ettől a ténytől és tényleg nagyon élveztem ettől függetlenül ezt a regényt (illetve sorozatot) is. Az első kötetnek alapvetően szomorúan lett vége, ezért nagyon féltem, hogy mi lesz a folytatásban - nem szeretem, amikor nem happy-end a vége, mert annyira izgultam, hogy minden rendben legyen Ethan és Brynne között.

Ethan még mindig néha kicsit közönségesen beszél, ami kiábrándító, de A Szürke ötven árnyalata példájából kiindulva ezért nem fogok levonni pontot, mert az Ulpius nem mindig a megfelelő fordítókat alkalmazza finoman szólva. Szóval amíg nem olvastam el az eredeti nyelvű változatot, addig erről nem tudok nyilatkozni.

Ebben a kötetben viszonylag keveset kaptunk Brynne-ből, több volt az Ethan monológ, amit kicsit bántam, mert szívesebben olvastam volna többet "Ethan szépséges amerikai nőjének" szemszögéből.

Kíváncsian várnám a folytatást, de sajnos nem látok nagy esélyt rá, hogy lesz egyáltalán, hiszen ez a kötet is már több, mint 2 éve jelent meg hazánkban. :( Nem baj, majd angolul sort kerítek rá minél előbb. :)

Szereplők

Brynne Bennett és Ethan Blackstone



Kedvenc idézetek


"Megesik néha az ilyesmi. Találsz magadnak valakit, és onnantól kezdve megszűnik a világ."

"Ide hoztam azokat a nőket, akiket meg akartam baszni. Persze, csakis munkaidő után, és sose maradtak itt éjszakára. Kihajítottam őket, még jóval napfelkelte előtt. Persze ez még azelőtt volt, hogy Brynne-nel találkoztam. Őt sose akartam idehozni. Őt kezdettől fogva másnak éreztem. Különlegesnek. Ő volt az én szépséges amerikai nőm."

"Mindegy volt, hogy szimpla mobillal készült a kép – Brynne-t bármilyen lencsén át nézzük, mindenképpen gyönyörű."

"Megnyitottam a szívemet neki, ő meg viszonzásképpen összetörte…"

"(…)A fogamat csikorgattam dühömben, szerintem még a nyelvemet is elharaptam. Akkora késztetést éreztem arra, hogy visszaüzenjek, hogy még a vér utóízét is édesnek éreztem. Valami ilyesmit: 
Pattanj le róla, idióta barom! Foglalt a csaj, és ha túl sokáig sasolod a pucér képét, a pasija még le találja vágni a töködet! – Ethan, a Kaszaboló. 
Persze nem küldtem el, de kicsi volt a híja."

"(…)Figyelj, arra gondoltam, hogy egyszer majd leviszem bemutatni. Ott tölthetnénk egy hétvégét valamikor? Szerintem tetszene neki Halborough, és annyira szeretném néhány napra kimozdítani a városból. Beleférne nektek? 
– Hogy idehozd? Az amerikai csajt, aki a mulya, élhetetlen kisöcsémből ömlengős, szerelmi bánattól elkenődött, mexikói sört vedelő roncsot csinált? Hát hogyne!"

"A szex természeténél fogva mindig előrefurakszik, és mindent a háttérbe szorít. Mohó kis rohadék!"

"A barátok megértik egymás gondolatait, nem kell velük orrvérzésig olyasmiről beszélni, ami fájdalmas emlékeket ébreszt. A barátok ízig-vérig részét alkotják egymás lelkének."



««««««««« (9/10)


A bejegyzés a Book and Walk jóvoltából jöhetett létre.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése